Για τρίτη χρονιά στον «Βόλος 2004» η Κουσκούνη

Παρά τις όποιες δυσκολίες, η πορεία της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου «Βόλος 2004» έκανε μία καλή προσπάθεια στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής, με τη διοίκηση να επιλέγει τα σίγουρα μονοπάτια. Σ’ αυτό το πλαίσιο, ανακοίνωσε την παραμονή της Έλενας Κουσκούνη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

«Η διοίκηση της ομάδας μας, με συνοπτικές διαδικασίες, και εκτιμώντας την πολύπλευρη προσφορά και το έργο της τα προηγούμενα δύο χρόνια παρουσίας της στην ομάδα μας, ανανεώνει τη συνεργασία με την προπονήτρια Έλενα Κουσκούνη και για την ερχόμενη σεζόν 2020-2021.

Η Έλενα αποτελεί εδώ και πολλά χρόνια μέλος της ομάδας, είτε σας παίκτρια, είτε σαν προπονήτρια είναι δεδομένη η αγάπη της για την ομάδα και η διάθεση της να την οδηγήσει όσο το δυνατόν ψηλότερα.

Είναι απόφοιτη ΤΕΦΑΑ και κάτοχος του πτυχίου προπονητικής UEFA B, ενώ τις επόμενες μέρες αναμένεται να ολοκληρώσει τη σχολή προπονητών UEFA A στη Δράμα.

Ευχόμαστε στην προπονήτρια μας καλή επιτυχία και εκπλήρωση όλων των στόχων της, παράλληλα με τους στόχους της ομάδας…» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

«Ελπίζουμε σε κάτι καλό»

Μιλώντας στο «Μagnesiasports», η Έλενα Κουσκούνη εξέφρασε την ικανοποίησή της για την παραμονή της στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, ωστόσο αν και έκανε λόγο για μία σημαντική χρονιά που έρχεται.

«Ευχαριστώ τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη της και τις παίκτριες που στηρίζουν την ομάδα και εμένα και συνεργαζόμαστε για να μπορούμε να βάζουμε κάθε χρόνο υψηλότερους στόχους. Έχουμε ξεκινήσει ήδη να κάνουμε τον προγραμματισμό ώστε να δούμε τι προσθήκες μπορεί να γίνουν ενόψει της νέας χρονιάς, με βάση και τα οικονομικά της ομάδας» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο δεν οριοθέτησε κάτι. «Δεν θα μιλήσουμε από τώρα για στόχους, πόσο μάλλον υψηλούς. Είναι νωρίς ακόμη για κάτι τέτοιο. Αλλά θεωρώ ότι η ερχόμενη χρονιά θα είναι ίσως από τις πιο σημαντικές που θα είμαι κι εγώ προπονήτρια στην ομάδα στη Β’ Εθνική. Ελπίζουμε πάντως σε κάτι καλό» ανέφερε.

Όσον αφορά τη διαμόρφωση του δυναμικού; «Έχουμε δει κάποια πράγματα για το έμψυχο υλικό. Προς το παρόν πέρα από την αποχώρηση της Ανδρέου δεν έχουμε κάτι άλλο. Είμαστε σε επαφές με κάποιες παίκτριες και σύντομα θα έχουμε κάποιες ανακοινώσεις, ακόμη και με ποδοσφαιρίστριες από άλλες ομάδες» δήλωσε η Έλενα Κουσκούνη.

Πάντως, η διοίκηση ήδη κινείται σε ρυθμούς ανανεώσεων, και πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται άμεσα να ανακοινωθεί η παραμονή της Χρύσας Τσιλίκα, που θα συνεχίζει να υπερασπίζεται την εστία του «Βόλος 2004».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.