Γιασσάρης: Ομάδα που προσπαθεί να ξαναδώσει το στίγμα της η Νίκη

Την πρώτη του δήλωση ως τεχνικός της Νίκης Βόλου έκανε στο Magnesiasports ο 48χρονος προπονητής Γρηγόρης Γιασσάρης, ο οποίος τόνισε ότι η νέα του ομάδα έχει ιστορία και προσπαθεί και πάλι να ξαναδώσει το στίγμα της στον χώρο του μπάσκετ, επισημαίνοντας ότι έχει ακούσει πολύ καλά λόγια για τη Νίκη. Η δήλωση του κ. Γιασσάρη, που πραγματικά έχει ένα πολύ καλό βιογραφικό, έχει ως εξής:

«Η συμφωνία έγινε το βράδυ της Τετάρτης, που μιλήσαμε με τη διοίκηση. Ξέρω την ομάδα της Νίκης. Την παρακολουθώ ως άνθρωπος του μπάσκετ. Είναι μία ομάδα με ιστορία και που προσπαθεί πάλι να δώσει το στίγμα της στον χώρο του μπάσκετ και γι’ αυτό ήρθα. Σίγουρα θέλω να μάθω κάποια πράγματα περισσότερα για τη νέα μου ομάδα, πιστεύω όμως με πολλή προσπάθεια, με καλό κλίμα, με άριστες σχέσεις μεταξύ μας, η ομάδα θα πάει ακόμη πιο ψηλά από κει που έχει φτάσει. Έχω ακούσει τα καλύτερα για τη Νίκη, εμείς πρέπει να δουλέψουμε αρκετά και να δικαιώσουμε τις προσπάθειες της διοίκησης, των παικτών και των φιλάθλων.

Αυτό που είπα στους παίκτες είναι να προσπαθήσουν όλοι περισσότερο με μεγαλύτερη διάθεση, ενότητα, για να κάνουμε το καλύτερο για τη Νίκη Βόλου. Ο στόχος της ως νεοφώτιστης ομάδας πρέπει να είναι η παραμονή, αλλά και κάθε μέρα στο γήπεδο στόχος είναι να δουλεύουμε σκληρά, κάθε Κυριακή να δίνουμε το 100% για την ομάδα και στο τέλος θα δούμε πού έχουμε φτάσει.

Ξέρω αρκετούς παίκτες και έχω συνεργαστεί με κάποιους, όπως με τον Μιχάλη Φρουσκλιά στην Ολύμπια, αλλά πρέπει να τους γνωρίσω τώρα ως ομάδα κι όχι ως μονάδες».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.