Γιατί κανείς δεν πρέπει να πανηγυρίζει πριν σιγουρέψει τη νίκη του

Ένα ανεπανάληπτο blooper σε αγώνα μοτοσικλετών

Στο ποδόσφαιρο λένε ότι ένα παιχνίδι δεν τελειώνει, πριν ο διαιτητής σφυρίξει για τελευταία φορά, στο μπάσκετ πριν χτυπήσει η τελευταία κόρνα της γραμματείας και στον μηχανοκίνητο αθλητισμό πριν οι συμμετέχοντες περάσουν τη γραμμή τερματισμού. Αυτό το βίωσε σε σημείο που έγινε γνωστός -για λάθος λόγους- ένας αναβάτης στη Βραζιλία.

Το περιστατικό έγινε λίγο πριν μας αποχαιρετίσει το 2020, στη μεγαλύτερη χώρα της Λατινικής Αμερικής. Ο οδηγός ονόματι Αντρέ Βερίσιμο (Andre Verissimo) είχε κάνει μεγάλη διαφορά από τους δύο πίσω του, οι οποίοι έδιναν μάχη για τη δεύτερη θέση στον αγώνα. Δεν φαντάζονταν ποτέ ότι τελικά θα έπαιρναν την πρωτιά.

Βγαίνοντας στην ευθεία τερματισμού, ο πρωτοπόρος άφησε το γκάζι και σηκώθηκε να πανηγυρίσει, όντας σίγουρος ότι θα είναι πρώτος. Όμως, οι δύο αναβάτες πίσω του έρχονται με τέρμα γκάζι, καθώς πήγαιναν… αγώνα-αγκώνα.

Ο Βερίσιμο έριξε μια ματιά πίσω του και αντιλήφθηκε τι πάει να γίνει. Αν και κάθησε ξανά στη σέλα και επιτάχυνε, δεν πρόλαβε να περάσει πρώτος τη γραμμή. Έτσι, έγινε πρωταγωνιστής σε ένα blooper που τον έκανε πρωταγωνιστή σε ένα έως και αστείο σκηνικό. Μάλιστα, από πρώτος τερμάτισε τρίτος.

Δείτε το βίντεο:

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.