«Γιώργο και Σπύρο, όλη η Αλόννησος μαζί σας!»

Φλωρούς και Κρουσανιωτάκης στο Παγκόσμιο Kick Boxing Παίδων-Εφήβων

Έντονο «άρωμα Αλοννήσου» θα έχει το εφετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Kick Boxing Παίδων και Eφήβων που θα πραγματοποιηθεί στο Τσεζόλο τη Ιταλίας από τις 30 Σεπτεμβρίου έως τις 9 Οκτωβρίου 2022, αφού δύο νέοι υποσχόμενοι αθλητές από την Αλόννησο, ο Σπύρος Φλωρούς και ο Γιώργος Κρουσανιωτάκης συνοδευόμενοι από τον προπονητή τους Λυκούργο Αθανασίου, έχουν κληθεί να συμμετέχουν στην Εθνική αποστολή που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην κορυφαία παγκόσμια συνάντηση των αθλητών νεαρής ηλικία.

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Kick Boxing διοργανώνεται από την παγκόσμια ένωση οργανισμών Kick Boxing, WAKO. Με τα χρώματα της «γαλανόλευκης», ο Σπύρος Φλωρούς θα αγωνιστεί στην κατηγορία των 47 κιλών και ο Γιώργος Κρουσανιωτάκης στην κατηγορία των 57 κιλών, για αθλητές από 13 έως 15 ετών.

«Ο Γιώργος και Σπύρος δεν θα βρίσκονται μόνοι τους στο Τσεζόλο, στην Ιταλία. Θα τους συνοδεύουν οι ευχές και οι σκέψεις όλων των κατοίκων της Αλοννήσου. Για όλους εμάς, τα δύο αυτά παιδιά είναι ήδη νικητές για την εντυπωσιακή πορεία που έχουν διανύσει μέχρι σήμερα και αποτελούν υγιές παράδειγμα προς μίμηση για κάθε νέο της γενιάς τους.  Ξεχωριστά συγχαρητήρια αξίζουν στον μέντορα και προπονητή τους Λυκούργο Αθανασίου που με επιμονή και πολύ αγάπη έχει στηρίξει τη νεολαία του νησιού και έχει δημιουργήσει ένα «φυτώριο» ταλέντων και ανθρώπων που αγαπούν τον αθλητισμό. Γιώργο και Σπύρο, είμαστε πολύ περήφανοι για εσάς που κρατάτε ψηλά το όνομα της Ελλάδας και της Αλόννησου!», δήλωσε ο Δήμαρχος Αλοννήσου Πέτρος Βαφίνης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.