Γιορτή του Γ.Σ.Β. για τα 16 μετάλλια της Ενόργανης Γυμναστικής

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα όλων των κατηγοριών

Η Ενόργανη Γυμναστική του Γυμναστικού Συλλόγου Βόλου πραγματοποίησε την ετήσια εκδήλωση Αθλητικής Επίδειξης στο Προπονητήριο του Καραγάτς με συμμετοχή όλων των τμημάτων. Ακαδημίες, προαγωνιστικές και αγωνιστικές ομάδες αγοριών και κοριτσιών, παρουσίασαν προγράμματα στο Άλμα, στο Έδαφος, στη Δοκό, στον Πλάγιο Ίππο, στους Ασύμμετρους Ζυγούς και στο Μονόζυγο.
Οι επιτυχίες για την φετινή χρονιά στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ήταν 16 μετάλλια συνολικά σε όλες τις κατηγορίες. Συγκεκριμένα η Μαρία-Σοφία Λιβογιάννη κατέκτησε δύο χρυσά στους προκριματικούς και τελικούς Πανελλήνιους αγώνες στο Άλμα και στο Δίζυγο ένα ασημένιο και ένα χάλκινο. Η Δήμητρα Σωτηρίου ένα ασημένιο και ένα χάλκινο στο Άλμα και ένα χάλκινο στο Δίζυγο. Ο Βαγγέλης Καρανάσιος ένα Χάλκινο στον Πλάγιο Ίππο. Ο Βαγγέλης Κονταξής δύο ασημένια στο Άλμα, δύο Ασημένια στους κρίκους, δύο χάλκινα στο έδαφος. Ο Σώκος Νικόλαος ένα ασημένιο στο έδαφος και ένα ασημένιο στον Πλάγιο Ίππο.
Προπονητές των παιδιών είναι οι Βαγγέλης Βυζιώτης, Νίκος Βυζιώτης, Έφη Γουρνάρη και Βάσω Κορδελά, ενώ χορογράφος η Εύα Βούλγαρη.
Στη λήξη της γιορτής δόθηκαν στους αθλητές βραβεία συμμετοχής από τον Πρόεδρο του ΓΣΒ Αντώνη Χιώτη, την Γραμματέα του ΓΣΒ Μαρία Πουρσανίδη και από τους εφόρους της Ενόργανης, Άντα Αλεξίου-Βογιατζάκη, Χρόνη Γεωργιτζίκη και Σταυρούλα Χιώτη. Το μετάλλιο στην αθλήτρια Μαρία Σοφία-Λιβογιάννη παρέδωσε η γιαγιά της κ. Σοφία Λιβογιάννη. Στον χορηγό της ομάδας κ. Κοτινόπουλο Άρη δόθηκε το αγαλματίδιο-έμβλημα του ΓΣΒ από τον πρόεδρο του Συλλόγου για την προσφορά του.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.