Γκαγκάτσης, Γκιρτζίκης, Πιλάβιος προτάθηκαν ως ένοχοι για την υπόθεση της Κάρτας Υγείας

Οι πρώην πρόεδροι της ΕΠΟ Βασίλης Γκαγκάτσης, Σοφοκλής Πιλάβιος και Γιώργος Γκιρτσίκης έχουν προταθεί ως ένοχοι από τον εισαγγελέας της έδρας του τριμελούς εφετείου κακουργημάτων, Χαράλαμπο Τζώνη, για την υπόθεση της κάρτας υγείας. Πρόκειται για ένα project που ζημίωσε την Ομοσπονδία με πολλά εκατομμύρια και ενώ πληρωνόταν από το 2005 ποτέ δεν υλοποιήθηκε.

Εκτός αυτών των τριών, έχει προταθεί επίσης η ενοχή των Οικονομίδη, Σιντόρη, Τοπολιάτη, Χατζηαποστόλου, Προύντζο, Καραμελίδη για το αδίκημα της απιστίας. Πρόκειται για 9 από τα 22 πρώην μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΟ.

Ωστόσο, έχει προταθεί η αθώωση 13 ατόμων (κι αυτά πρώην μέλη της ΕΠΟ), μεταξύ των οποίων κι ο Γιώργος Σαρρής. Οι υπόλοιποι είναι οι: Αριστείδης Σταθόπουλος, Νίκος Φύριος, Γιάννης Σιγάλας, Νίκος Ανασόπουλος, Θεόδωρος Φωτίου, Γιάννης Δεσύλας, Γιάννης Καλύβας, Ευάγγελος Μαζαράκης, Χρήστος Σάββας, Βασίλης Μάντζιος, Σπύρος Καλογιάννης, Σωκράτης Παπαδόπουλος.

Από τις εταιρίες Opentec και PCSystems προτάθηκε η ενοχή των Παντελή Κύρκα, Κωνσταντίνου Θεοδοσίου, Ιωσήφ Αβραμίδη, Κωνσταντίνου Βουρδάκη κι η αθώωση των Ιωνα Χατζηιωνά, Γιώργου Λυγεράκη, Αθανάσιου Ισμαήλου και Αριστείδη Σταυρόπουλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.