Γκολ και θέαμα, 3-3 Καμερούν και Σερβία

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση Καμερούν-Σερβία, για την 2η αγωνιστική του 7ου ομίλου, στο Μουντιάλ του Κατάρ, καθώς στο πιο «χορταστικό» ματς του Μουντιάλ 2022, οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 3-3!

Πλέον, με συγκομιδή μόλις ενός βαθμού, οι Σέρβοι θα πρέπει να νικήσουν την Ελβετία στην τελευταία αγωνιστική για να ελπίζουν, ενώ οι Αφρικανοί, που έχουν επίσης έναν βαθμό, πιθανότατα θα μείνουν εκτός συνέχειας, δεδομένου ότι οι υποχρεώσεις τους στον όμιλο ολοκληρώνονται με αντίπαλο την Βραζιλία.

Τα τέρματα της Σερβίας σημείωσαν οι Πάβλοβιτς (45’+1’), Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς (45’+3’) και Μίτροβιτς (53’), ενώ οι Καμερουνέζοι προηγήθηκαν με τον Καστελέτο στο 29ο λεπτό, μείωσαν με τον Αμπουμπακάρ (64’) και ισοφάρισαν με τον Τσούπο Μοτίνγκ (66’).

Μετά από κόρνερ στο 29ο λεπτό, ο Ενκουλού πήρε την κεφαλιά κι έστειλε την μπάλα προς την εστία της Σερβίας, με τον επερχόμενο Καστελέτο να την σπρώχνει στα δίχτυα. Τελικά ήρθε η «απάντηση» των Σέρβων στο 45+1’, όταν μετά από φάουλ του Τάντιτς, ο Πάβλοβιτς έστειλε με κεφαλιά την μπάλα να «αναπαυθεί» στην εστία των Αφρικανών, ισοφαρίζοντας σε 1-1. Μάλιστα, οι Ευρωπαίοι έφθασαν στην ανατροπή στο 45+3’, όταν μετά από ασίστ του Ζίβκοβιτς, ο Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, με σουτ έξω από την περιοχή, δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Επασί.

Στο δεύτερο μέρος, οι Σέρβοι μπήκαν αποφασισμένοι να «καθαρίσουν» την νίκη και τα κατάφεραν… προσωρινά, όταν στο 53ο λεπτό «έκρυψαν» την μπάλα και ο Ζίβκοβιτς -στην δεύτερη ασίστ του στο ματς- την έδωσε «συστημένη» στον Μίτροβιτς, ο οποίος την έστειλε στα δίχτυα του ανήμπορου ν’ αντιδράσει, Επασί. Ωστόσο, οι Καμερουνέζοι, αντέδρασαν και μείωσαν στο 64’ με τον νεοεισελθόντα Αμπουμπακάρ, ο οποίος δύο λεπτά αργότερα έδωσε έτοιμο γκολ στον Τσούπο-Μοτίνγκ, που ισοφάρισε εξ επαφής σε 3-3!

Καμερούν (Ριγκομπέρ Σονγκ): Επασί, Φαϊ, Καστελέτο, Ενκουλού, Τολό, Ανγκισά (81’ Γκουέ), Κούντε (67’ Οντούα), Ονγκλά (55’ Αμπουμπακάρ), Μπεμό (81’ Εν Κουντού), Εκαμπί (67’ Μπασογκόγκ), Τσούπο-Μοτίνγκ.

Σερβία (Ντράγκαν Στόϊκοβιτς): Βάνια Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Μιλένκοβιτς, Βελίκοβιτς (78’ Μπάμπιτς), Πάβλοβιτς (56’ Στεφάν Μίτροβιτς), Ζίβκοβιτς (78’ Ράντονιτς), Μαξίμοβιτς, Λούκιτς, Κόστιτς (92 Τζούριτσιτς), Τάντιτς, Σεργκέϊ Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς (79’ Γκρούγιτς), Αλεξάνταρ Μίτροβιτς.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.