Γκολ και θέαμα στην Α’ ΕΠΣΘ

Με νίκες προχώρησαν Πύρασος, Αίας και Αγία Άννα, στα πλαίσια της τέταρτης αγωνιστικής ημέρας των δύο Ομίλων της Α’ ΕΠΣΘ.

 

Εύκολο απόγευμα για τον Πύρασο, 4-0 τον Πρωτεσίλαο

Επιβεβαίωσε την ανωτερότητά του ο Πύρασος απέναντι στον Πρωτεσίλαο των πολλών απουσιών είναι η αλήθεια, αλλά αυτό δεν μειώνει την επικράτηση των γηπεδούχων.

Οι παίκτες του Γιάννη Σιαμέτη προηγήθηκαν με τον  πλασέ από πλάγια θέση του Βλάχος στο 25ο λεπτό, για να διπλασιάσει τα τέρματα ο Μιχόπουλος με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Αγασιώτη και γύρισμα με το κεφάλι του Βλάχου.

Στο πρώτο λεπτό της επανάληψης, ο δυναμικός αμυντικός πέτυχε και δεύτερο τέρμα σε πανομοιότυπη φάση με το πρώτο προσωπικό του γκολ, αλλά αυτή τη φορά με προβολή.

Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Καραγιώργος στο 75ο λεπτό, μετά από ασίστ του Δημητριάδη.

Απόντες για τον Θανάση Μπίλλη ήταν οι Χασιώτης, Δημητρίου και Βασίλης Σιαμανίκος, με τον τελευταίο να εκτίει την ποινή μιας αγωνιστικής, μιας και συμπλήρωσε δύο κάρτες. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Κώστας Κόρκος και Ιωσήφ Λεϊμονής έπαιξαν τραυματίες.

Πύρασος: Κεφαλάς, Δημητριάδης, Παπαδογιώργος (70’ Ρακής), Μιχόπουλος, Παπαδόπουλος, Μπούτλας, Οικονόμου (55’ Ζενούνι), Αγασιώτης (55’ Κατής), Αραπίτσας, Ζάχος (80’ Γάτος), Βλάχος (70’Καραγιώργος).

Πρωτεσίλαος: Σκούρας, Τσαούσης, Λάμπος (65’ Κλίντον), Λεϊμονής, Σούδης, Νικογιάννης (60’ Αλντίν), Κ. Κόρκος, Θ. Κόρκος (46’ Κ. Αλαμάνης), Κ. Αλαμάνης (64’ λ.τ. Χριστοδούλου), Παπαδόπουλος, Μάνος.

 

Στην επανάληψη …ξεμπούκωσε ο Αίας, 2-0 τον Διαγόρα

Δεν δυσκολεύτηκε ο Αίαντας να επικρατήσει του Αστέρα Ριζομύλου στο γήπεδο του Πλατάνου με 2-0, με τον Χαλάτση να μην έχει δεχθεί γκολ από την αρχή του πρωταθλήματος.

Το πρώτο ημίχρονο, όπως σημειώνει στο magnesiasports ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων», Μιχάλης Ανδρωνάς, ήταν ένας επιθετικός μονόλογος, ο οποίος όμως δεν μετουσιώθηκε σε γκολ, στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 50ο λεπτό ο Χειλάς είχε δοκάρι, για να ανοίξει το σκορ δέκα λεπτά αργότερα ο Θανάσης Κατσαβριάς, με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ. Πέντε λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα δικά του τέρματα αλλά και της ομάδας του με ωραίο πλασέ στην απέναντι γωνία.

Στην προθέρμανση ο Μακανίκας ένιωσε σφίξιμο, με αποτέλεσμα να προφυλαχθεί και να αγωνιστεί στη θέση του ο Τσιάμης.

Αίας: Χαλάτσης, Παπανικολόπουλος (65’ Χουλιαράς), Κ. Κατσαβριάς, Ξηροκώστας, Τσιάμης, Βούλγαρης (69’ Γκιόκα), Ράπτης, Μπιρτσάι, Αραπίτσας (13’ λ.τ. Γ. Κωστούλας), Θ. Κατσαβριάς, Χειλάς.

 

Αγία Παρασκευή- Αγία Άννα 1–4

Με τον Παπαδημητρίου να πετυχαίνει δύο γκολ και τους Σέττο και Κορέτα από ένα, η Αγία Άννα επιβλήθηκε εκτός έδρας της Αγίας Παρασκευής. Η αναμέτρηση άρχισε με τους καλύτερους οιωνούς για τους φιλοξενούμενους, μιας και μόλις στο 3ο λεπτό ο Παπαδημητρίου άνοιξε το σκορ. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Βούκοτο στο 59’, αλλά στην επόμενη φάση αποβλήθηκε με απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα, για διαμαρτυρία προς τον διαιτητή. Στο 60’ ο Κορέτα έδωσε και πάλι το προβάδισμα, με τον Παπαδημητρίου στο 82’ να κάνει το 1-3 και τον Σέττο στο 90’ να διαμορφώνει το τελικό 1-4.

Αγία Άνννα: Αϊντίνι, Στεργίου (46’ Σέττος), Παλαμίδας (60’ Ματθαίου), Χατζημητροφάνης, Ζαρίφης, Τσέλιος (60’ Σφάκας), Κορέτα, Τσουρέλης (70′ Σιώμος), Παπαδημητρίου, Πετράκος, Νιαώτης.

Αγ. Παρασκευή: Σταυρίδης, Βαρελόπουλος (70’ Μπαλούλης), Βέρτης (85’ Ζαχόπουλος), Λούμπαρδος, Ντάκος, Γκέγκος, Μαλακασιώτης, Παναγούλας, Κοπάνας (76’ Δημόπουλος), Πολύζος (76’ Λυκουρίνος), Βούκοτος.

 

 

Επόμενη αγωνιστική

1ος Όμιλος, 5η αγωνιστική 30-31/10/2021

Αγία Άννα-Σαρακηνός

Ακρόπολη-ΑΕ 2002

Τοξότης-Αγία Παρασκευή

Σκιάθος –Μακρινίτσα 3-0 ά.α.

Ρεπό: Δάφνη

 

2ος Όμιλος

Μυρμιδόνες-ΦΘ Αγχίαλος

Διαγόρας-Γ.Σ. Αλμυρού

Πρωτεσίλαος-Ρήγας Φεραίος

Αστέρας Ριζ.-Αίας Σούρπης

Ρεπό: Πύρασος

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.