Γκονζάλες: Να αποδείξω ότι μπορώ να κάνω τη διαφορά στη Νίκη

Ο Σέρτζιο Φαμπιάν Γκονζάλες, ένας παίκτης που αποκτήθηκε από τη Νίκη, για να «ματώνει» τα αντίπαλα δίχτυα, τόνισε στο Magnesiasports:

«Νιώθω πολύ χαρούμενος και πολύ άνετα αυτές τις λίγες μέρες που είμαι εδώ. Έχω πολλά να κερδίσω, αρχίζοντας τις προπονήσεις. Η θέση μου πάντα ήταν σέντερ φορ. Παίζω και στα άκρα, αλλά αισθάνομαι πιο όμορφα, όταν παίζω στο κέντρο της επίθεσης ως κλασικό φορ. Αισθάνομαι πολύ ικανοποιημένος για ό,τι έχω κάνει μέχρι στιγμής στην καριέρα μου ως τα 25 του και τώρα μου δίνεται μία πολύ καλή ευκαιρία να συνεχίσω όλο αυτό και στην Ελλάδα. Νιώθω όμορφα για ό,τι συμβαίνει.

Θεωρώ ότι στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει χρόνος, για να χάσεις στην προσαρμογή, και όλα γίνονται γρήγορα. Ίσως θα χρειαστώ λίγο χρόνο, για να προσαρμοστώ στη γλώσσα, αλλά σε ποδοσφαιρικό επίπεδο δεν τίθεται για μένα θέμα προσαρμογής. Είναι αλήθεια ότι και ο κ. Στύλας και ο προπονητής μου μιλούν ισπανικά. Αυτό είναι φοβερή βοήθεια για μένα. Έχω μιλήσει με ποδοσφαιριστές που έχουν παίξει στην Ελλάδα, όχι με τους παίκτες που ήταν πέρσι στη Νίκη. Μου σχολίασαν πώς είναι το ποδόσφαιρο εδώ και τη νοοτροπία που υπάρχει κι έτσι έχω κάποιες βασικές πληροφορίες. Με έφεραν εδώ, για να δώσω ό,τι έχω καλύτερο και να αποδείξω ότι μπορώ να κάνω και τη διαφορά σε πολλά πράγματα».

Να σημειωθεί ότι ο Αργεντινός παίκτης μας εξήγησε και τι σημαίνει το παρατσούκλι του «Παμπού», κάτι που είναι αρκετά αστείο, αλλά δεν ήθελε να το αναφέρουμε δημόσια.

Οι τρεις νεοαποκτηθέντες Αργεντινοί της Νίκης, μαζί με Άλεξ Κρουθ, Ρήγα Στύλα και πιτσιρικάδες από την ακαδημία στο “Παντελής Μαγουλάς”…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.