Γκουγκουτούδης: Οι παίκτες παρά την οικονομική αβεβαιότητα έδειξαν επαγγελματισμό

Τη δική του τοποθέτηση μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook έκανε ο προπονητής της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, Παναγιώτης Γκουγκουτούδης, με αφορμή την ανακοίνωση των παικτών του για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν, τονίζοντας ότι η διοίκηση πρέπει να εκτονώσει το αρνητικό κλίμα, ενώ επισημαίνει ότι οι μπασκετμπολίστες παρά την αβεβαιότητα στο οικονομικό κομμάτι, φέρθηκαν επαγγελματικά. Αναλυτικά όσα έγραψε ο Παναγιώτης Γκουγκουτούδης:

“Διαβάζοντας την ανακοίνωση των παικτών μου σχετικά με το οικονομικό αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει το τμήμα, δεν μπορώ, ως προπονητής και συνοδοιπόρος τους τη φετινή αγωνιστική χρονιά, παρά να παραθέσω την τοποθέτηση μου επ’ αυτής, θέλοντας πρωτίστως να υπογραμμίσω περίτρανα τη φετινή τους προσπάθεια κόντρα στις προβλέψεις και σε σημαντικές αντιξοότητες:
1. Καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, κανένας τους δε μετέφερε την οργή ή την απογοήτευσή του μέσα στις γραμμές του γηπέδου.
2. Οι σχέσεις σεβασμού στο τμήμα παρέμειναν αναλλοίωτες, παρότι υπήρχε προβληματισμός και ψυχολογική φόρτιση λόγω της αβεβαιότητας στο οικονομικό σκέλος.
3. Παρότι μέλη ερασιτεχνικού σωματείου, η προσέγγιση τους ήταν επαγγελματική και η προσήλωσή τους στην προσπάθεια επίτευξης του στόχου μας, ολοκληρωτική.
4. Η χρονιά, παρόλες τις δυσκολίες στην εκκίνηση της, στέφθηκε με επιτυχία στο αγωνιστικό σκέλος, απόρροια της δημιουργικής προσπάθειας, εντός γηπέδου, παικτών-προπονητή.

Τέλος, θα ήθελα να εκφράσω την ευχή οι οικονομικές δυσκολίες να μην αποτελέσουν τον άδοξο Επιτάφιο της πολύ απαιτητικής αλλά αγωνιστικά καθ’ όλα επιτυχημένης φετινής προσπάθειας και -άμεσα- η Διοίκηση του συλλόγου να παρέμβει σε εκτόνωση του αρνητικού κλίματος, επιβραβεύοντας όλους μας με τον προσήκοντα τρόπο”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.