Γκουγκουτούδης: Με θυμό και απογοήτευση αποχωρώ ως κύριος από τον Ολυμπιακό Β.

Τη λήξη συνεργασίας του με την ανδρική ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου ανακοίνωσε με δήλωσή του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ο προπονητής Παναγιώτης Γκουγκουτούδης, ο οποίος τονίζει ότι τον διακατέχει απογοήτευση και θυμός, γιατί παρόλο που ξεκίνησε από τις 20 Αυγούστου με καλή πίστη την προετοιμασία της ομάδας και μετά από προφορική συμφωνία, όταν ζήτησε να τακτοποιηθούν οι οικονομικές εκκρεμότητες που υπήρχαν από πέρσι, αυτό δε συνέβη. Γι’ αυτόν λοιπόν, όπως σημειώνει και ο ίδιος, αποχωρεί ως κύριος.

Αναλυτικά η δήλωση του Παναγιώτη Γκουγκουτούδη:

“Κατακλυσμένος από ανάμεικτα συναισθήματα απογοήτευσης και θυμού, βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση ανακοίνωσης λήξης της συνεργασίας μου με τον Ολυμπιακό Βόλου.
Και εξηγούμαι:
Παρότι δεν υπήρξε μέχρι σήμερα επίσημη ανακοίνωση σχετικά με την ανανέωση της προπονητικής εντολής του Συλλόγου προς το πρόσωπό μου και παρότι υπήρχαν (και εξακολουθούν να υπάρχουν) σοβαρές εκκρεμότητες μεταξύ μας, η προετοιμασία της ομάδας είχε ξεκινήσει ήδη από τις 20-08-2019 -σε καθημερινή βάση- καθώς, ήδη από τον Ιούνιο, υπήρχε προφορική συμφωνία και, κυρίως, καλή πίστη (μάλλον, ωστόσο, μόνο από την πλευρά μου), σε σχέση με την εκ νέου προπονητική μου συμμετοχή.
Δεδομένων των ανωτέρω, ζήτησα, πριν εισέλθουμε στην τακτική προπονητική περίοδο, να τακτοποιηθούν οι εκκρεμότητες, ως αυτονόητη και εύλογη έκφραση αναγνώρισης, του κόπου και των καλών αγωνιστικών αποτελεσμάτων για τα οποία κοπίασα, αφοσιώθηκα και προσπάθησα.
Φαίνεται, ωστόσο, ότι τα αυτονόητα δεν είναι πάντα αυτονόητα αλλά ζητούμενα, καθιστώντας την απόφαση αποχώρησης μου από το Σύλλογο που τόσο έμπρακτα στήριξα, μονόδρομο.
Όπως σε όλες τις μέχρι σήμερα αναληφθείσες από μένα υποχρεώσεις μου αντεπεξέρχομαι ως κύριος, έτσι και ως κύριος αποχωρώ σήμερα από τον Ολυμπιακό, διευκρινίζοντας ότι η εξέλιξη αυτή προκύπτει, μόνο ως απόρροια αθέτησης των μεταξύ της Διοίκησης (Διοικούσας επιτροπής του Τμήματος) και εμού συμφωνηθέντων, τα οποία και παραμένουν απαιτητά.
Οποιοδήποτε έτερο αφήγημα (τυχόν) προκύψει (επίσημα ή ανεπίσημα) θα αποτελεί μεθόδευση δικαιολόγησης των αδικαιολόγητων”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.