Γκουγκουτούδης: «Οφείλουμε να συμμορφωθούμε όλοι στα μέτρα»

Να περιοριστεί η διασπορά του κορωνοϊού αλλά και να μην υπάρξουν αγωνιστικές επιπτώσεις στις ομάδες από τη νέα αποχή από τα γήπεδα θέλει ο προπονητής της Αγριάς Παναγιώτης Γκουγκουτούδης, σύμφωνα με τα όσα τονίζει στο «Μagnesiasports».

«Η όλη κατάσταση υπερβαίνει τη θέλησή μας να βρισκόμαστε στα γήπεδα και οφείλουμε να συμμορφωθούμε, για να μπει φρένο στην πανδημική έξαρση. Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε τη δυνατότητα να μείνουμε ενεργοί με προπονήσεις στη διάρκεια της αναβολής, μετά και τις διακοπές των εορτών, που πήγε πίσω ούτως ή άλλως τις ομάδες, σε συνδυασμό με τα κρούσματα. Είναι μακρύ το διάστημα μακριά από τις προπονήσεις και όσο αυξάνεται αυτό ίσως χρειαστεί και άλλη περίοδο προσαρμογής για τους παίκτες» σημειώνει χαρακτηριστικά, ελπίζοντας κι αυτός ότι παίκτες και τεχνικά επιτελεία θα επιστρέψουν σύντομα στους αγωνιστικούς χώρους για προπονήσεις και επίσημα παιχνίδια.

Όσον αφορά το σενάριο για διακοπή των πρωταθλημάτων οριστικά, ο τεχνικός της Αγριάς επισημαίνει: «Απεύχομαι την οριστική διακοπή και θεωρώ ότι υπάρχει το πλαίσιο μέτρων και ελέγχου για να περιοριστεί η διασπορά. Έτσι κι αλλιώς οι ομάδες τηρούν το πρωτόκολλο, σίγουρα εμείς αυτό κάνουμε. Εμείς δεν έχουμε κρούσματα, αλλά είχαμε ιώσεις που μας θορύβησαν αλλά και κάποιες επαφές με κρούσματα που ευτυχώς δεν εξελίχθηκαν σε νόσηση».

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.