Γνώρισε το Tae Kwon Do και στήριξε το «Θαύμα»

Ιδιαίτερη δράση με φιλανθρωπικό σκοπό

Η φιλανθρωπική, εθελοντική, μη κερδοσκοπική οργάνωση κοινωφελούς σκοπού «ΘΑΥΜΑ» σε συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο TAE KWO NDO «Φοίνιξ», και το Nikomahos Club Tae Kwon Do Voloς διοργανώνει για φιλανθρωπικό σκοπό μια ιδιαίτερη δράση, την Τετάρτη 7 Ιουνίου στις 19:, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου και στις εγκαταστάσεις του «Φοίνιξ» ώστε οι επισκέπτες να γνωρίσουν το συγκεκριμένο ολυμπιακό άθλημα και να συνεισφέρουν στην προσπάθεια που καταβάλλει η οργάνωση.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν βασικές αρχές αυτοάμυνας ενώ προβλέπεται και συμμετοχή σε φιλικό ολιγόλεπτο αγώνα με έπαθλα.

Επίσης, θα ακολουθήσει πάρτι στον εξωτερικό χώρο του αθλητικού Συλλόγου, με μουσική, cocktails  από το Red Nose Bar και  πλούσιο μπουφέ. H συμμετοχή έχει οριστεί στα 10 ευρώ.

Oι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν δηλώσεις συμμετοχής, οι οποίες γίνονται μέχρι 1 Ιουνίου από τα εξής σημεία:

-Tae Kwon Do PHOENIX στο Πανθεσσαλικό Στάδιο

-Tae Kwon Do Nikomahos Club,  Ιωλκού 112

-Πέτρινο Φαρμακείο, Αναλήψεως 317

-Κατάστημα Kelly.G, Αντωνοπούλου 49

Κυρίαρχος  σκοπός της Φιλανθρωπικής δράσης  το «ΘΑΥΜΑ», είναι η προσφορά κοινωνικού και ανθρωπιστικού έργου στους συνανθρώπους μας, που εξαιτίας των χαλεπών καιρών δοκιμάζονται, με πλήθος δράσεων και προσπάθειας ενίσχυσης και βοήθειας.

«Σας περιμένουμε, με τα αθλητικά σας ρούχα σε κάτι διαφορετικό!» καταλήγει το κείμενο της πρόσκλησης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.