Γολέμης: «Κοντά σε απόφαση για το μπάσκετ»!

Στο περιθώριο της κλήρωση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου,ο αντιπρόεδρος της ΕΟΚ, Αριστείδης Γολέμης, αναφέρθηκε στο «λουκέτο» των 3 μηνών μέχρι σήμερα στο ερασιτεχνικό μπάσκετ, και τόνισε ότι υπάρχει κίνηση για να ληφθούν αποφάσεις, με πίεση προς την κυβέρνηση.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: «Προσπαθούμε να πιέσουμε να ξεκινήσει το μπάσκετ. Έχουμε κάνει αρκετές επαφές με παίχτες και σωματεία. Οι προσπάθειές μας έχουν γίνει και γραπτώς και με προσωπική παρέμβαση, να πιέσουμε την Κυβέρνηση εφόσον μπορούν να μας δώσουν το «ok» για να μπορούμε να συνεχίσουμε.

Νομίζω ότι είμαστε κοντά, έτσι όπως με άφησε να καταλάβω, στην τελευταία μας συνάντηση ο ΓΓ Αθλητισμού, πως την Παρασκευή αυτή θα βγει μια απόφαση για τις χαμηλότερες κατηγορίες. Έχουμε 2-3 εναλλακτικές λύσεις για το πότε θα αρχίσουν εκ νέου τα Ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, ανάλογα με το πότε θα μας εγκρίνουν την έναρξη της προετοιμασίας. Υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις, με το τέλος των πρωταθλημάτων να είναι περίπου ή λίγο πιο μετά από τότε που είχαμε αποφασίσει προ κορωνοϊού».

basket247.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.