Γράφας στο magnesiasports: Έρχονται τέσσερις πρωτοκλασάτες μεταγραφές

Δηλώσεις στο magnesiasports.gr, που έδωσε το παρών στο φιλικό με την Καλαμάτα στα Κανάλια, έκανε ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Θωμάς Γράφας. Ο κ. Γράφας επισήμανε χαρακτηριστικά ότι το να ήταν καλά η ομάδα του αυτήν την περίοδο θα τον προβλημάτιζε, ξεκαθαρίζοντας ότι αυτά που βλέπει από τους παίκτες του τη δεδομένη στιγμή είναι πολύ ενθαρρυντικά. Επίσης αποκάλυψε ότι έρχονται τέσσερις πρωτοκλασάτοι παίκτες. Αναλυτικά όσα είπε ο Θωμάς Γράφας στο magnesiasports:

«Επειδή οποιοδήποτε συμπέρασμα κι αν βγάλουμε αυτήν τη χρονική περίοδο είναι παρακινδυνευμένο, οι εντυπώσεις γι’ αυτά που δουλεύουμε αυτές τις βδομάδες είναι πάρα πολύ ενθαρρυντικές. Τα παιδιά ανταποκρίνονται σε ό,τι δουλεύουμε κι όχι παραπάνω. Είχαμε υπολογίσει ότι θα δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε όλα τα παιδιά και νομίζω ότι και στο πρώτο μέρος και στο δεύτερο ανταποκριθήκαμε πάρα πολύ καλά. Δεν κινδυνεύσαμε και στα 80 λεπτά του φιλικού και θεωρώ ότι υπήρχαν οι προϋποθέσεις να σκοράρουμε, παρά τις αλλαγές που κάναμε στο δεύτερο μέρος. Ωστόσο, ό,τι και να πούμε τώρα είναι παρακινδυνευμένο. Το μόνο σίγουρο είναι πως βρισκόμαστε σε καλό δρόμο.

Μέσα στην επόμενη βδομάδα θα ‘ρθουν άλλα δύο παιδιά ικανότατα, που θα μπουν απευθείας στην ομάδα και θα γίνουν κι άλλες δύο μεταγραφές εκτός αυτών των δύο. Οι τέσσερις που θα ‘ρθουν από Δευτέρα και μετά θα ‘ναι πρωτοκλασάτοι και ενδεκαδάτοι”.

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός Βόλου, παρά τις προϋποθέσεις, δεν έφτασε σε τελικές προσπάθειες ο κ. Γράφας ανέφερε:

«Είμαστε ακόμη σε πρώιμο στάδιο. Στο πρώτο φιλικό κάναμε δέκα τελικές και γκολ δεν μπήκε. Σήμερα είχαμε τις προϋποθέσεις απέναντι σε μία καλή ομάδα, μην κρυβόμαστε, αν δείτε και το ρόστερ της. Θεωρώ ότι εμείς και δεν κινδυνεύσαμε και δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις να σκοράρουμε. Αλλά δεν είναι το ζητούμενο αυτή τη στιγμή να είμαστε καλά. Αν ήμασταν καλά τώρα, θα μας προβλημάτιζε».

Τέλος, για τους δύο Γάλλους, Κλεμεντέ και Σορέλ ο 49χρονος τεχνικός ανάφερε ότι θα τους δει και σε άλλα φιλικά.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.