Γράφει μέλη η Νίκη Βόλου-Η πρώτη εικόνα για τα τμήματα

Τα αποτελέσματα της σύσκεψης του Ερασιτέχνη

Πάνω από 3 ώρες διήρκησε η σύσκεψη που συγκάλεσε τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023 ο Γενικός Διευθυντής του Συλλόγου του ΓΣΒ «Η ΝΙΚΗ» Γιώργος Τάκης, με εκπροσώπους όλων των τμημάτων του Ερασιτέχνη.

Στη σύσκεψη, συμμετείχαν όλα τα τμήματα, ενώ παρευρέθηκαν και οι νέοι αθλητές.  Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν μία σειρά ζητημάτων, που άπτονται της εύρυθμης λειτουργίας όλων των τμημάτων του συλλόγου.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση: «Αποφασίστηκε η εγγραφή νέων μελών στον Ερασιτέχνη (συμπεριλαμβανομένων αθλητών, προπονητών, μελών Δ.Σ., διοικητικού προσωπικού κι όσοι ασχολούνται ενεργά με όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη – υποχρεωτική εγγραφή μέλους). Προαιρετική, είναι η εγγραφή των γονέων και φίλων των τμημάτων.

Επίσης αποφασίστηκε, η έκδοση κάρτα μέλους ΓΣΒ «Η ΝΙΚΗ» 10 ευρώ που θα αντιστοιχεί σε εκπτωτική κάρτα για αγορές από επιχειρηματίες – επαγγελματίες όλων των ειδικοτήτων σε όλο τον Νομό. Ήδη από τις 17 Σεπτεμβρίου 2023 έχουν ενταχθεί  151 επιχειρήσεις. Η κάρτα θα ανανεώνεται από 1 έως 15 Σεπτεμβρίου κάθε έτους και στόχος είναι να συγκεντρωθούν 2.000 μέλη.

Επιπλέον θα δημιουργηθεί ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη, όπου θα προβάλλονται όλα τα τμήματα (αθλητές, προπονητές και θα είναι το μέσο ενημέρωσης όλων των φίλων του Συλλόγου). Η ιστοσελίδα θα ενημερώνεται με όλες τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των τμημάτων για να γνωρίζουν οι φίλοι του συλλόγου, όλες τις εκδηλώσεις των τμημάτων.

Τέλος αποφασίστηκε η δημιουργία κι εφαρμογή κανονισμού λειτουργίας όλων των τμημάτων του Ερασιτέχνη του ΓΣΒ «Η ΝΙΚΗ».

Να σημειωθεί ότι, για τα αποτελέσματα της σύσκεψης ενημερώθηκαν τόσο ο Πρόεδρος όσο και ο Γενικός Γραμματέας και όσα μέλη του ΔΣ του συλλόγου απέχουν από τα καθήκοντά τους στον Σύλλογο, λόγω συμμετοχής τους στις αυτοδιοικητικές εκλογές».

Η γενική εικόνα των τμημάτων

Από εκεί και πέρα, ο σύλλογος έδωσε και στη δημοσιότητα τη γενική εικόνα των τμημάτων, καθώς κατά τη διάρκεια της σύσκεψης συζητήθηκαν και ειδικότερα ζητήματα για το κάθε ένα τμήμα ξεχωριστά.

Ο πρώτος απολογισμός έχει ως εξής:

«1. Κολύμβηση-Τεχνική Κολύμβηση

Το τμήμα της κολύμβησης, αποτελεί πρότυπο για όλα τα τμήματα του Συλλόγου. Μας χάρισε μεγάλες συγκινήσεις αναδεικνύοντας παγκόσμιους πρωταθλητές. Υπάρχει οργάνωση των ακαδημιών (εγγραφές – ανανεώσεις) για την έναρξη της νέας σεζόν και έχουν ξεκινήσει οι προπονήσεις της αγωνιστικής ομάδας. Και τη νέα χρονιά το τμήμα συνεχίζει με υψηλές προσδοκίες. Αυτή τη χρονιά, το τμήμα «σάρωσε» σε όλες τις αθλητικές διοργανώσεις, εθνικές και διεθνείς, αναδεικνύοντας παγκόσμιους πρωταθλητές, πρωταθλητές Ευρώπης, Μεσογειονίκες, καθώς και 13 πρωταθλητές Ελλάδος. Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του τμήματος, συνεχίζονται σε πολύ υψηλό επίπεδο και παρά τις δυσκολίες λόγω της πρόσφατης κακοκαιρίας -οι αθλητές αναγκάζονται να προπονούνται στη Θεσσαλονίκη – θα ολοκληρωθούν στο τέλος του  μήνα με το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα open water με ακόμη δύο συμμετοχές.

  1. Στίβος

Στο τμήμα στίβου ξεκίνησε η προετοιμασία της αγωνιστικής ομάδας, έχουν οργανωθεί οι ακαδημίες και το τμήμα προετοιμασίας υποψηφίων που λειτουργεί με εγγραφές και ανανεώσεις. Το τμήμα βρίσκεται στην ελίτ του αθλήματος, επενδύοντας σε υποδομές και αθλητές κατά βάση από τις ακαδημίες και με προσθήκες, από ταλαντούχους αθλητές άλλων συλλόγων της χώρας. Ήδη έχει συμφωνήσει με πέντε σπουδαίους αθλητές από το «πάνω ράφι» που θα ενισχύσουν στις μεγάλες κατηγορίες με στόχο την κατάκτηση της κορυφής.

  1. Μπάσκετ

Η ομάδα συνεχίζει την προετοιμασία της, ξεκίνησε τα φιλικά, με πολλή δουλειά, από όλους και χωρίς πολλά λόγια θα συνεχίσει την περσινή πολύ καλή παρουσία της στην κατηγορία. Δεν ανησυχούμε διότι έχουμε πολύ δυνατό τεχνικό team. Είμαστε όλοι πλάι της και βοηθάμε ο καθένας από τη θέση του. Υπομονή και δουλειά. Οι ακαδημίες έχουν ξεκινήσει και οι εγγραφές βρίσκονται σε ικανοποιητικό επίπεδο.

-Μπάσκετ Γυναικών

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του συλλόγου, ξεκίνησε δυναμικά την προετοιμασία της και φέτος θα δοθεί ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα στο τμήμα σε συνεργασία με τους υπεύνους προπονητές που έχουν την αμέριστη εμπιστοσύνη μας.

  1. Ποδηλασία

Το τμήμα ποδηλασίας, ξεκίνησε την προετοιμασία του κι ήδη έχει συμφωνηθεί να ενταχθεί στο δυναμικό ένας πολύ καλός προπονητής.

  1. Βόλεϊ

Έχουν ξεκινήσει οι εγγραφές στο τμήμα – στις ακαδημίες, παρουσιάζοντας αύξηση φέτος εγγραφών, σε σύγκριση με την προηγούμενη χρονιά. Η ομάδα θα συνεχίσει την αξιοπρεπή περσινή παρουσία της στο πρωτάθλημα της.

  1. Ρυθμική Γυμναστική

Στο τμήμα ρυθμικής ξεκίνησαν οι εγγραφές στις ακαδημίες με μια αύξηση των νέων παιδιών, αποτέλεσμα της σπουδαίας δουλειάς που έγινε την προηγούμενη χρονιά.

  1. Τρίαθλο

Το νέο τμήμα τριάθλου που δημιουργήθηκε στον σύλλογο, είναι ένα νέο τμήμα υψηλών προδιαγραφών, απαιτήσεων και προσδοκιών. Είμαστε όλοι δίπλα στο τμήμα για να σταθεί στα πόδια του με μία άψογη συνεργασία των τριών τμημάτων μας (κολύμβηση, ποδηλασία, στίβος) .Θα πάμε καλά, γιατί έχουμε την τεχνογνωσία, ταλαντούχα παιδιά και μια πολύ δυνατή ομάδα υποστήριξης.

  1. Πόλο

Το τμήμα υδατοσφαίρισης του Συλλόγου, θα οργανωθεί σε άλλα επίπεδα, με υπεύθυνο ακαδημιών και αντρικής ομάδας. Έχουμε σπουδαίους πολίστες, παιδιά που αγαπάνε την ομάδα και ήδη έχουμε δημιουργήσει ομάδα προβολής και υποστήριξης όλου του τμήματος. Υπάρχει η αμέριστη συμπαράσταση σε αυτή την ομάδα, που μας χάρισε τόσες χαρές προσφάτως.

  1. Νέοι Αθλητές

Η ομάδα των Νέων Αθλητών που ανέβηκε κατηγορία, απαρτίζεται από ταλαντούχα παιδιά που θέλουν την στήριξη μας, ποδοσφαιριστές που ετοιμάζονται για την μεγάλη μας ομάδα. Είμαστε κοντά τους πάντα σε συνεργασία με την ΠΑΕ».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.