ΓΣ Αλμυρού: Από την άμυνα στη νίκη

Το πρώτο επίσημο παιχνίδι έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο για τον ΓΣ Αλμυρού στο πρωτάθλημα μπάσκετ της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, με τον Λέοντα Μεσολογγίου να μην είναι ικανός να κάνει τη ζημιά,όπως φάνηκε και εκ του αποτελέσματος. Ωστόσο τα κενά διαστήματα ήταν αυτά που παραλίγο να κοστίσουν για το σύνολο του Παναγιώτη Νάνη, που σε γενικές γραμμές όμως φάνηκε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του.

Ο ίδιος ο προπονητής του Αλμυρού εξάλλου στάθηκε στα δύο πρόσωπα που παρουσίασε η άμυνα της ομάδας του κατά τη διάρκεια του αγώνα, όπως τόνισε σε δηλώσεις του στο «Magnesiasports». Μπήκαμε πολύ δυνατά και περιορίσαμε την επιθετική λειτουργία του αντιπάλου στο πρώτο δεκάλεπτο. Είχαμε μεν το άγχος της πρεμιέρας αλλά μπήκαμε δυνατά και με πάθος στο παιχνίδι. Μετά ήμαστε άστοχοι όμως σε αρκετά ελεύθερα σουτ και στο τρίτο δεκάλεπτο δώσαμε την ευκαιρία στους αντιπάλους να ισοφαρίσουν στο τρίτο δεκάλεπτο, αφού ήμαστε κακοί στην άμυνα. Από εκεί και πέρα όμως βελτιωθήκαμε και πετύχαμε και κάποια κρίσιμα καλάθια για να φτάσουμε στη νίκη. Γενικότερα κάναμε μία μεγάλη προσπάθεια και αποδείχθηκε πετυχημένη» σημείωσε ο Παναγιώτης Νάνης.

Επόμενος αντίπαλος για τον ΓΣ Αλμυρού την ερχόμενη Κυριακή είναι η ομάδα που τον ακολούθησε στη Γ’ Εθνική από την Α1 ΕΣΚΑΘ, ο ΓΣ Γόμφων, ο οποίος μάλιστα πήρε σπουδαίο διπλό στην πρεμιέρα της αγωνιστικής δράσης απέναντι στους Τιτάνες Παλαμά, με σκορ 55-70. Αυτό και μόνο δείχνει ότι μπορεί να αποτελέσει δύσκολο εμπόδιο για την ομάδα του Αλμυρού, οπότε χρειάζεται προσοχή…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.