ΓΣ Αλμυρού: Ενίσχυση του επιτελείου με Σπανό

Μπορεί οι μεταγραφικές ζυμώσεις να συνεχίζονται για τον ΓΣ Αλμυρού και να αναμένονται οι σχετικές ανακοινώσεις για τη διαμόρφωση του ρόστερ, ωστόσο η Διοικούσα Επιτροπή φρόντισε να ενισχύσει και το τεχνικό επιτελείο. Έτσι έκανε γνωστό ότι άρχισε ήδη η συνεργασία της με τον Θανάση Σπανό, που θα είναι άμεσος συνεργάτης του προπονητή της ομάδας, Παναγιώτη Νάνη.

Όπως αναφέρει και στη σχετική ανακοίνωση η Διοικούσα Επιτροπή,  ο Θανάσης Σπανός έχει υπάρξει αθλητής του τμήματος καλαθοσφαίρισης του ΓΣ Αλμυρού για 20 χρόνια, ξεκινώντας τη χρονιά 1986-1987, υπήρξε βασικό στέλεχος της ομάδας την χρονιά 2008-2009 στην ιστορική άνοδο στην Α1 ΕΣΚΑΘ, ενώ είναι ένας από τους κορυφαίους σκόρερ στην ιστορία του τμήματος.

Έχει υπάρξει προπονητής στην ομάδα της Δήμητρας Ευξεινούπολης για 6 χρόνια με την οποία κατέγραψε άνοδο στην Α2 ΕΣΚΑΘ. «Αποδεικνύοντας λοιπόν την αγάπη του στον Σύλλογο που τον ανέδειξε δήλωσε από την πρώτη στιγμή παρόν στο ταξίδι της Γ’ Εθνικής από ένα πολύ κρίσιμο και νευραλγικό πόστο. Ευχόμαστε στο Θανάση Σπανό Υγεία, Δύναμη και πολλές επιτυχίες στον πάγκο του ΓΣ Αλμυρού» σημειώνει η Διοικούσα Επιτροπή

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.