ΓΣ Αλμυρού: Τα εύσημα στην ομάδα μπάσκετ Κ16

Με το τουρνουά Παίδων ΕΣΚΑΘ να ολοκληρώνεται για τη Μαγνησία και για την αγωνιστική χρονιά 2020-21, ο ΓΣ Αλμυρού δίνει τα συγχαρητήριά του στην ομάδα Κ16 και στην πορεία που είχε.

Όπως τονίζεται, η ομάδα κατέλαβε την 4η θέση και άφησε πολλές υποσχέσεις για ένα λαμπρό μέλλον. Παράλληλα, όπως επισημαίνει: «Δυστυχώς οι παρούσες συνθήκες δεν επέτρεψαν στους φίλους του μπάσκετ να παρακολουθήσουν από κοντά τις προσπάθειες των νεαρών αθλητών μας.

Παρόλα αυτά η δουλειά που έγινε τόσο από τους παίχτες όσο και από τον προπονητή Παναγιώτη Νάνη αποτυπώθηκε μέσα στο παρκέ  καθώς η ομάδα μας ήτανε ανταγωνιστική σε όλους τους αγώνες.

Η Δ.Ε του τμήματος θέλει να εκφράσει ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους παίχτες και στον προπονητή αλλά και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς που είναι πάντα εκεί αρωγοί στην προσπάθεια των παιδιών.

Η Δ.Ε του τμήματος εκφράζει τα συγχαρητήρια της στη Νίκη Βόλου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και της εύχεται καλή συνέχεια.

Συνεχίζουμε λοιπόν ακούραστα να δουλεύουμε για αυτό που είχαμε ονειρευτεί όταν ξεκινήσαμε που δεν είναι άλλο από το να βλέπουμε την ομάδα του ΓΣ Αλμυρού να έχει υγεία, να στέκεται δυνατή και ανταγωνιστική και να έχει τα ΔΙΚΑ της παιδιά να πρωταγωνιστούν και να μας κάνουν όλους υπερήφανους».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.