ΓΣ Βόλου: Φιλικά με τον Προμηθέα στην Πάτρα

Αποστολή στην Πάτρα για φιλικούς αγώνες με τις αντίστοιχες του Προμηθέα θα πραγματοποιήσουν αγωνιστικές ομάδες όλων των ηλικιών του Γυμναστικού Συλλόγου Βόλου στις 28 & 29 Δεκεμβρίου.

Ο Σύλλογος του Προμηθέα δίνει μεγάλη βαρύτητα στις ακαδημίες του, έχει εκπονήσει και με μεγάλη επιτυχία έχει εφαρμόσει το πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα πρόγραμμα «ΝΟΥΣ», ένα πρόγραμμα υποτροφιών το οποίο ως στόχο έχει να «καλλιεργήσει» αθλητές και να τους δώσει τα απαιτούμενα εχέγγυα για να πετύχουν τον στόχο τους και αργότερα να επανδρώσουν την ομάδα και ίσως κάποια μέρα και την εθνική.

Οι αθλητές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και τον αγώνα μπάσκετ της Α1 Προμηθέας Πατρών-Άρης Θεσσαλονίκης.
Υπεύθυνοι προπονητές της αποστολής ορίστηκαν οι: Τύμπας Παναγιώτης – Ντάκης Γιώργος – Μπαντίδης Στέφανος – Ζαρογιάννης Χρήστος – Τσαβές Στέλιος.

Σκοποί της αποστολής είναι:
-Η βελτίωση των ατομικών και ομαδικών δεξιοτήτων των νεαρών αθλητών και οι αγωνιστικές εμπειρίες που θα αποτελέσουν σημαντικό παράγοντα για την εξέλιξη τους.
– Η ανάπτυξη και η καλλιέργεια του αθλητικού ιδεώδους και του «ευ αγωνίζεσθαι».
– Η δυνατότητα συνύπαρξης και ανάπτυξης του ομαδικού πνεύματος και της δημιουργίας υγειών ανθρώπινων σχέσεων μέσω του αθλητισμού και του fair play.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.