Γυμναστικός Σύλλογος Αλμυρού: Σεβαστείτε την ιστορία μας

Σε καταγγελία κατά του δήμου Αλμυρού προχωρά ο Γυμναστικός Σύλλογος Αλμυρού, αναφορικά με την παραχώρηση του δημοτικού σταδίου. Βέβαια, η ανακοίνωση στηρίζεται στην πληροφορία της Δ.Ε. ποδοσφαίρου του Γ.Σ. Αλμυρού ότι ο αγώνας Ολυμπιακός Β.-Θεσπρωτός θα γίνει Παρασκευή, κάτι που δεν ισχύει, αφού το ματς θα γίνει το Σάββατο στο Αθ. Ραγάζος.

Όπως αναφέρεται: « Η Δ.Ε ποδοσφαίρου του Γ.Σ.Α αισθάνεται την υποχρέωση να πληροφορήσει τον φίλαθλο κόσμο του Αλμυρού, αλλά και τους αρμόδιους φορείς για αντικανονική και μη νόμιμη συμπεριφορά του Δήμου Αλμυρού εναντίον του ιστορικού μας συλλόγου του Γ.Σ.Α και συγκεκριμένα:

Με το υπ. αρ. 18104/27-09-20 έγγραφο του δήμου Αλμυρού με υπογραφή του εντεταλμένου συμβούλου Θωμαΐδη Πέτρου και Θέμα: Συντήρηση Εθνικού Σταδίου Αλμυρού (σημ: το στάδιο ονομάζεται «ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΡΑΓΑΖΟΣ»!!!!) το οποίο απευθύνεται προς: 1) Γυμναστικό Σύλλογο Αλμυρού 2) ΠΑΕ «Ολυμπιακός Βόλου 1937» (επισυνάπτεται) αναφέρει κατά λέξη τα κάτωθι : Σας γνωρίζουμε ότι στο Εθνικό στάδιο Δήμου Αλμυρού θα πραγματοποιηθούν τεχνικές εργασίες – συντήρηση του γηπέδου (χλοοτάπητα) για το διάστημα από 30-9-2019 μέχρι και 18-10-2019.
Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε ότι την Παρασκευή!!!!! 8-10-2019 παραχωρήθηκε από τον δήμο και τους ίδιους υπογράφοντες το στάδιο μας για να διεξαχθεί ο αγώνας για το πρωτάθλημα Β’ ΕΘΝΙΚΗΣ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ – ΘΕΣΠΡΩΤΟΥ!!! αγνοώντας την δική τους υπογραφή και τα παρακάτω γεγονότα:

Ο Γ.Σ.Α σεβόμενος το στάδιο, (το οποίο μάλιστα ήταν και περιουσία του), το οποίο σημειωτέον τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, έκανε χρήση για ένα αγώνα (με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης) και 30 λεπτά για προπόνηση!!!!!.

Τη Παρασκευή που θα γίνει ο αγώνας είναι προγραμματισμένες προπονήσεις του πολυπληθούς τμήματος στίβου αλλά και της ποδοσφαιρικής ομάδας, προετοιμαζόμενη για τον αγώνα της Κυριακής, τις οποίες θα στερηθούν τα παραπάνω τμήματα χάριν της ανεξήγητης και περίεργης συμπεριφοράς των διοικούντων τον δήμο.

Παρακαλούμε κύριοι να σεβαστείτε στο ελάχιστο την ιστορία και την αίγλη του Γ.Σ.Α καθότι αυτός είναι με τα τον δήμο ο μεγαλύτερος και ιστορικότερος σύλλογος του τόπου μας, αλλά και τη δική μας προσπάθεια προκειμένου να στήσουμε μία αξιόμαχη ομάδα για το πρωτάθλημα της Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ.
Παρακαλούμε τον δήμο Αλμυρού και τη διοργανώτρια αρχή να ακυρώσει τον παραπάνω αγώνα επαναφέροντας τη νομιμότητα και το αίσθημα του δικαίου.
Επιφυλασσόμενοι για κάθε νόμιμη ενέργεια.

Για τη Δ.Ε Ποδοσφαίρου
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΡΑΖΟΥΠΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ».