Γύρισε τον διακόπτη ο Ολυμπιακός Βόλου, έχοντας πάρει το μάθημά του

Γύρισαν τον διακόπτη στον Ολυμπιακό Βόλου και άφησαν πίσω τον αγώνα της πρεμιέρας με το Βελούχι, που τους κόστισε τρεις βαθμούς μετά την αναπάντεχη ήττα με 1-0, και κοιτάνε αποκλειστικά το παιχνίδι με τον Διγενή Νεοχωρίου στο Πανθεσσαλικό την προσεχή Κυριακή.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν κατανοήσει πως το να μένουν στο ατυχές ματς είναι ανώφελο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν πρέπει να τους γίνει μάθημα. Αντίθετα, πρέπει να σηκώσουν το κεφάλι και να δουν με αυτοπεποίθηση τη δύσκολη συνέχεια, δίχως να επηρεαστούν ψυχολογικά απ’ ό,τι έγινε και να τα βάψουν μαύρα, καθώς είναι στο χέρι τους να αλλάξουν το δυσμενές γι’ αυτούς κλίμα και τώρα που είναι νωρίς έχουν το περιθώριο να το κάνουν.

Ασφαλώς, γνωρίζουν πολύ καλά πως δε χωρά η παραμικρή δικαιολογία από δω και στο εξής, όπως η αυξημένη πλέον πίεση που θα έχουν ή το γεγονός πως όλοι θα τους περιμένουν με το παραμικρό στη γωνία. Ωστόσο, τώρα είναι η ώρα να λειτουργήσει o ποδοσφαιρικός τους εγωισμός που αναμφίβολα πληγώθηκε στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας και να ξεσπάσουν απέναντι στον Διγενή, που θα έρθει αλλαγμένος στον Βόλο μετά και τη δικιά του ήττα στην έδρα του από τον Αμβρυσσέα Διστόμου.

Κι αυτό γιατί δε θα έχει στον πάγκο του τον Θάνο Θεοδώρου, αλλά τον Βαγγέλη Μπιρσίμη, ο οποίος έχει εργαστεί σε αρκετές ομάδες τοπικών κατηγοριών, όπως οι Παντριαδικός, Ολυμπιακός Χαλκίδας, ΑΠΚΟ Δροσιάς, ΑΟ Λουκησσίων, Νηλέας Νεοχωρίου, ΑΟ Πισσώνας και ΑΕ Χαλκίδας.

Μάλιστα στις πρώτες του δηλώσεις ο νέος τεχνικός της τρικαλινής ομάδας έκανε λόγο για την ανάγκη να κοντράρουν ακόμη και τους ιστορικούς αντιπάλους, οι οποίοι θα κληθούν να αποδείξουν τον τίτλο του φαβορί στο γήπεδο: «Αποτελεί πρόκληση για όλους εμάς στο Νεοχώρι και καλούμαστε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε κάθε ματς σεβόμενοι κάθε αντίπαλο και με το απαιτούμενο πάθος να κοντράρουμε ακόμη και τους ιστορικούς αντιπάλους της κατηγορίας. Η πρώτη εικόνα δείχνει ότι όλα τα ματς θα κριθούν στις λεπτομέρειες. Τα φαβορί θα πρέπει να το δείξουν και στο γήπεδο.

Πιο εμπεριστατωμένη άποψη θα υπάρξει μετά από μια σειρά αγώνων και θα διαμορφωθεί και μια καλύτερη εικόνα. Ακόμη και ομάδες που πάνε για πρωτάθλημα, αν απογοητευτούν, μπορούν να χάσουν την κατηγορία. Εμείς θα δουλέψουμε σκληρά, διάθεση υπάρχει και θα κριθούμε από το τελικό αποτέλεσμα», ήταν τα λόγια του.

Να σημειωθεί ότι στην προπόνηση του Ολυμπιακού Β. την Τετάρτη δεν πήρε μέρος ο Βαρούχας, που έχει ένα σχίσιμο στο κεφάλι από το ματς με το Βελούχι και του έχουν γίνει τέσσερα ράμματα, αλλά και ο Ευθυμιάδης. Ο Θεσσαλονικιός μεσοεπιθετικός μετά την άδεια που είχε πάρει και που του επέτρεψε να δώσει το παρών στον αγώνα της προηγούμενης Κυριακής, επέστρεψε στη μονάδα του και περιμένει την ορκωμοσία, ώστε να πάρει τη μετάθεση που θέλει αυτός και η ομάδα του, για να είναι κοντά στις υποχρεώσεις της.

Τέλος, διαιτητής για τη συνάντηση Ολυμπιακός Βόλου-Διγενής Νεοχωρίου ορίστηκε ο Δ. Καρατέρπος από την Κοζάνη με βοηθούς τους Γιώργο Στεφανή από την Καρδίτσα και Γιώργο Παπαλίτσα από τον ίδιο σύνδεσμο. Ο πανύψηλος ρέφερι δεν έχει ξαναδιαιτητεύσει αγώνα των ερυθρολεύκων στο παρελθόν.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.