H Αλ Νασρ δίνει 200 εκατομμύρια ευρώ στον Κριστιάνο Ρονάλντο

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα Marca, ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με την Αλ-Νασρ από τη Σαουδική Αραβία για μια συνεργασία δίχως προηγούμενο, όσον αφορά στο οικονομικό σκέλος της.

Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος φέρεται έτοιμος να υπογράψει συμβόλαιο δυόμισι ετών με μισθό άνω των 200 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως με την ομάδα που εδρεύει στο Ριάντ, την πρωτεύουσα της χώρας, στην οποία προπονητής είναι ο Γάλλος Ρούντι Γκαρσιά.

Αυτές οι ετήσιες απολαβές θα περιλάμβαναν τον μισθό του παίκτη και τις διαφημιστικές συμφωνίες, στην καρδιά μιας χώρας εν μέσω «αθλητικού ξεπλύματος» (sport washing), όπως αποδεικνύεται από την πρόσφατη οργάνωση σημαντικών γεγονότων: Grand Prix στη F1, Ράλι Ντακάρ, γκολφ Super League, το «τρελό» συμβόλαιο με τον Μέσι ως πρεσβευτής Tουρισμού…

Λόγω έλλειψης προτάσεων που να του κινούν το ενδιαφέρον στην Ευρώπη, ο CR7, που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Κατάρ με την Εθνική ομάδα της Πορτογαλίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο, θα μπορούσε να επιλέξει μια «χρυσή» εξορία, ενώ σύμφωνα με τη Marca, η υπόθεση κοντεύει να ολοκληρωθεί.

«Κανένα νομικό εμπόδιο δεν στέκεται εμπόδιο και υπάρχει αυτή η προσφορά εκτός αγοράς που οδήγησε τον Πορτογάλο να αποδεχθεί την πρόταση», υπογραμμίζει η ισπανική εφημερίδα.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ελεύθερος από οποιοδήποτε συμβόλαιο μετά τη λύση της συνεργασίας του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την περασμένη εβδομάδα, συνεπεία των πολυάριθμων επικρίσεών του εναντίον της διοίκησης του συλλόγου και του προπονητή του, Έρικ τεν Χαγκ, σε πρόσφατη συνέντευξή του.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.