H επιστολή παραίτησης Τσιόλκα από τη Νίκη Βόλου

????????????????????????????????????

Την επιστολή παραίτησής του από το ΔΣ της Ερασιτεχνικής Νίκης και από τη Διοικούσα Επιτροπή της ομάδας μπάσκετ έδωσε στη δημοσιότητα το Δημήτρης Τσιόλκας, όπως αναμενόταν.

Σ’ αυτήν αναφέρει τα εξής: «Κυρίες και κύριοι του Δ.Σ., αξιότιμοι φίλοι της Δ.Ε. του τμήματος μπάσκετ της Νίκης Βόλου, αγαπητοί μου συνοπαδοί της αγαπημένης μας ομάδας, δια της παρούσης υποβάλλω την παραίτησή μου από τακτικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου και δη με την ιδιότητα του εφόρου του τμήματος μπάσκετ και ως εκ τούτου υποβάλλω την παραίτηση μου και από την Δ.Ε.

Η απόφαση μου αυτή έρχεται πρωτίστως ως συνέπεια των αρχών μου και για λόγους ευθιξίας μετά τις τελευταίες εξελίξεις και αναφορές στο πρόσωπο μου.

Είμαι ευγνώμων που τα τελευταία επτά χρόνια είχα την ευκαιρία να υπηρετήσω από τις θέσεις αυτές την ομάδα της καρδιάς μου, την αγαπημένη μου Νίκη Βόλου και θα ήθελα να ευχαριστήσω τους Αλέξανδρο και Βασίλη Μεϊκόπουλο που στη νέα προσπάθεια για την αναγέννηση του τμήματος μπάσκετ με προσκάλεσαν να συμμετάσχω και φυσικά τους συνοδοιπόρους μου όλα αυτά τα χρόνια στην Διοικούσα Επιτροπή υπό τον πρόεδρο Μπάμπη Τουτουντζόγλου, κ.κ. Γιάννη Ζιάμα, Χρήστος Αθανασιάδη, Μιχάλη Τσιντσίνη, Δημήτρη Μανώλη, Μάνθο Μπάντελη και Νίκο Ζαμηλούδη.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές, αθλητές, γενικούς αρχηγούς με τους οποίους είχαμε μια άριστη συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια, ενώ ειδική μνεία θα ήθελα να κάνω στον coach Ανδρέα Τσιριγωτάκη με την άοκνη δουλειά του οποίου η ακαδημία της ομάδας μας έφτασε να αριθμεί 170 αθλητές τη στιγμή που πριν 7 χρόνια αριθμούσε μόλις 12.

Θα συνεχίσω να βρίσκομαι δίπλα στη Νίκη Βόλου πάντα και παντού, στις κερκίδες, σε όλα τα αθλήματα, όπως έκανα ανέκαθεν από όσο θυμάμαι τον εαυτό μου.

Μια φορά Νίκη, για πάντα Νίκη!

Με εκτίμηση, Δημήτρης Τσιόλκας».

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.