H ΕΣΚΑΘ για την ηλεκτρονική πλατφόρμα της ΕΟΚ

Ενημερωτικό σημείωμα για την εγγραφή τους στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της ΕΟΚ απέστειλε στα σωματεία-μέλη της η ΕΣΚΑΘ, τονίζοντας ότι η εγγραφή πρέπει να γίνει μέχρι και τις 10 Ιουλίου.

Όπως αναφέρει η Ένωση, έχει αρχίσει η λειτουργία της ηλεκτρονικής πλατφόρμας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης. Η πλατφόρμα θα προσφέρει στα σωματεία της καλαθοσφαίρισης τη δυνατότητα άμεσης επαφής και επικοινωνίας με την Ομοσπονδία και την άμεση διεκπεραίωση όλων των υποθέσεών τους και διαδικασιών, όπως δήλωση δύναμης αθλητών, μεταγραφών, δηλώσεις συμμετοχών στα πρωταθλήματα και άλλες που θα ανακοινώνονται λεπτομερώς ανά περίσταση.

Επίσης σημειώνονται τα εξής: «Γι’ αυτόν τον λόγο καλούμε τα σωματεία από σήμερα ως και την 10η Ιουλίου να εγγραφούν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα επισκεπτόμενοι το σύνδεσμο apps.basket.gr ή επιλέγοντας τον σχετικό σύνδεσμο / banner, στην κεντρική ιστοσελίδα της ομοσπονδία www.basket.gr.

Η διαδικασία της εγγραφής είναι ιδιαίτερα απλή και γίνεται με τους κωδικούς taxisnet των σωματείων. Για οποιαδήποτε απορία ή πρόβλημα τα σωματεία μπορούν να αποστέλλουν μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη [email protected]».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.