H Nίκη Βόλου αποκαλύπτεται λίγο πριν το τζάμπολ

Αγιασμός την ερχόμενη Τετάρτη στο κλειστό της Νέας Ιωνίας

Το μπάσκετ δείχνει να είναι σε καλύτερη μοίρα όσον αφορά την έναρξη της δράσης σε σχέση με το ποδόσφαιρο, καθώς το ερχόμενο Σάββατο 8 Οκτωβρίου τα εθνικά πρωταθλήματα κάνουν πρεμιέρα, με τη Β’ Εθνική μεταξύ άλλων να έχει τζάμπολ, οπότε και η Νίκη Βόλου προετοιμάζεται αναλόγως…

Μάλιστα, η Νίκη κάνει πρεμιέρα στο πρωτάθλημα εντός έδρας, καθώς για το πρώτο επίσημο παιχνίδι πρωταθλήματος (είχε προηγηθεί αυτό με τον Βίκο Ιωαννίνων για το κύπελλο) υποδέχεται τον Πρωτέα Γρεβενών. Όπως προαναφέραμε ο αγώνας της πρεμιέρας θα γίνει το Σάββατο στις 17:00, με τη Β’ Εθνική πλέον να διεξάγεται τη συγκεκριμένη ημέρα και όχι Κυριακή, όπως όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Από εκεί και πέρα, η ομάδα έχει παρουσιαστεί στο κοινό και στο παιχνίδι κυπέλλου αλλά και σε επίσημα φιλικά, ενώ το απόγευμα της Τετάρτης (05/10) και ώρα 17:00 θα τελεστεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Ιωνίας ο καθιερωμένος Αγιασμός, ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει προπόνηση, η οποία θα είναι ανοιχτή για τους δημοσιογράφους, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να θέσουν ερωτήματα στην πρώτη επίσημη Media Day για τη νέα χρονιά.

Στην συγκεκριμένη εκδήλωση, η Διοικούσα Επιτροπή έχει προσκαλέσει τα μέλη του ΔΣ της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου, τα μέλη του ΔΣ της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, τους βουλευτές του Νομού Μαγνησίας και εκπροσώπους των τοπικών Αρχών.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.