H πιο μεγάλη πρόκληση μέχρι την επόμενη για τον Θησέα Αγριάς…

Θέλει την πρόκριση απέναντι στον Μ. Αλέξανδρο Ημαθίας

Το επόμενο βήμα στο κύπελλο Ελλάδας θέλει να κάνει αύριο Σάββατο 11/09 ο Θησέας Αγριάς, καθώς για τη δεύτερη φάση του θεσμού υποδέχεται στις 16:00 το σύνολο του Μεγάλου Αλεξάνδρου Τρικάλων Ημαθίας, έχοντας βλέψεις πρόκρισης, απέναντι σε έναν δύσκολο όπως χαρακτηρίζεται αντίπαλο.

Οι Ημαθιώτες απέκλεισαν στην πρώτη φάση της διοργάνωσης τον Ηρακλή Αμπελοκήπων με σκορ 1-0 (το γκολ είχε πετύχει ο Βασίλτσης μόλις στο 12ο λεπτό της αναμέτρησης) την ώρα που ο Θησέας Αγριάς έπαιρνε την πρόκριση σε βάρος του ΟΦΑΜ Κέρκυρας, με σκορ 0-1 χάρη σε αυτογκόλ των Κερκυραίων. Αυτήν τη φορά η κλήρωση ευνόησε πάντως την ομάδα της Αγριάς, με το παιχνίδι να διεξάγεται στην έδρα της, κάτι που φυσικά ήθελαν και οι διοικούντες αλλά και το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές, και γι’ αυτό στις δηλώσεις του στο «Μagnesiasports», ο προπονητής του Θησέα, Κώστας Σταματίου έδινε ένα μικρό προβάδισμα στην ομάδα του για πρόκριση.

Ο τεχνικός του Θησέα πάντως είναι αρκετά έμπειρος για να ξέρει ότι το παιχνίδι αποτελεί πρόκληση και ο αντίπαλος δεν θα είναι σε καμία περίπτωση εύκολος, διαθέτοντας ένα πολύ καλό ρόστερ με παίκτες τόσο από την ευρύτερη περιοχή όσο και από τη Θεσσαλονίκη (πχ έχει δανεικούς από τον ΠΑΟΚ). Οπότε, έχει καταστρώσει αναλόγως τα πλάνα του για την αυριανή αναμέτρηση, ζητώντας από τους παίκτες του την απαραίτητη σοβαρότητα και προσοχή.

Από την πλευρά της η διοίκηση περιμένει από τον κόσμο να βρεθεί στο πλευρό της ομάδας, γι’ αυτό και απευθύνει κάλεσμα για μαζική παρουσία, ώστε  ν’ αποτελέσει τον 12ο παίκτη της από τις κερκίδες του γηπέδου της Αγριάς.

Όσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, οι Αλέξανδρος Τσιανάκας και Δημήτρης Λίτσος είναι οι παίκτες που θα απουσιάσουν λόγω τραυματισμών, αλλά και κάποιοι από τους νεοαποκτηθέντες, για τους οποίους δεν έχουν εκδοθεί ακόμη τα δελτία συμμετοχής. Οπότε, 18 ποδοσφαιριστές θα είναι στη διάθεση του Κώστα Σταματίου για τη σημερινή αναμέτρηση, μοιάζοντας πάντως αποφασισμένοι να διεκδικήσουν το καλύτερο δυνατό.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.