H προαναγγελία του ΠΑΟΚ-ΝΠΣ Βόλος

Την προαναγγελία του αγώνα ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΝΠΣ Βόλος κάνει η Διοργανώτρια Αρχή της Super League μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της, τονίζοντας ότι η αναμέτρηση παίζει σημαντικό ρόλο στη μονομαχία ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό για την κατάκτηση του τίτλου.

Αναλυτικά, η Super League αναφέρει:
«Στη μονομαχία που εξελίσσεται ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ για τον τίτλο, το παιχνίδι του Βόλου είναι καθοριστικό για την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Γιατί σε τέτοια εντός έδρας ματς οι απώλειες μπορεί να είναι καθοριστικές. Οι φιλοξενούμενοι έχουν ακόμα ελπίδες, έστω και λιγότερες πλέον για την εξάδα.

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε τα τρία τελευταία παιχνίδια του, μετά την ήττα από τον Άρη με το που μπήκε το νέο έτος. Έχει κερδίσει τα έξι από τα επτά τελευταία. Αυτή η ήττα από τον Άρη είναι η μοναδική του ΠΑΟΚ στα τελευταία 55 παιχνίδια πρωταθλήματος. Έχει σκοράρει και στα 55 και θέλει δύο ακόμα για να φτάσει το ρεκόρ του Παναθηναϊκού. Ο ΠΑΟΚ έχει απώλειες μόνο από τον Άρη, που δεν τον νίκησε στα δύο παιχνίδια, και από τους τρεις του Κέντρου στον πρώτο γύρο, με τρεις ισοπαλίες. Έχει την καλύτερη επίθεση με 42 γκολ, μαζί με τον Ολυμπιακό.

Μπορεί η ήττα από τον Άρη να του σταμάτησε πολλά σερί, όμως ο ΠΑΟΚ συνεχίζει τα σερί της έδρα τους. Είναι αήττητος στα τελευταία 28, έχοντας σκοράρει σε όλα. Μάλιστα είναι αήττητος και στα 24 τελευταία για όλες τις διοργανώσεις, μετά την ήττα από τη Μπάτε Μπορίσοφ στις 13 Δεκεμβρίου 2018. Από τότε έχει 20 νίκες και τέσσερις ισοπαλίες στην Τούμπα. Έχει κερδίσει και τα πέντε τελευταία για το πρωτάθλημα, έξι με το παιχνίδι του Κυπέλλου, μετά την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό.

Η ομάδα του ΝΠΣ Βόλος έχασε από την ΑΕΚ εντός έδρας και βρίσκεται στην 11ηθέση, τέσσερις βαθμούς και πέντε θέσεις από την πρώτη εξάδα. Με την αλλαγή του χρόνου έχει κάνει δύο ήττες εντός έδρας, ενώ εκτός έχει νίκη και ισοπαλία!

Η νίκη στο Ηράκλειο είναι η μοναδική του ΝΠΣ Βόλος στα έξι τελευταία. Έχει κερδίσει τρία από τα 16 τελευταία, ενώ είχε κάνε τρείς νίκες στα πρώτα τέσσερα! Έχει την δεύτερη χειρότερη άμυνα με 35 γκολ, πίσω από τα 37 του Πανιώνιου. Δεν είχε ισοπαλία στα δέκα πρώτα παιχνίδια, αλλά έχει κάνε τέσσερις στα δέκα τελευταία. Δεν έχει χάσει τα δύο τελευταία, με νίκη στο Ηράκλειο και ισοπαλία στο Περιστέρι, αν και στα προηγούμενα επτά είχε έξι ήττες και μια ισοπαλία. Εκτός από το Ηράκλειο, έχει άλλη μια νίκη, στην πρεμιέρα στη Νέα Σμύρνη.
Το παρελθόν τους περιορίζεται στον αγώνα του πρώτου γύρου, όπου ο ΠΑΟΚ πέρασε με νίκη. Για τον Βόλο ήταν η τέταρτη διαδοχική ήττα, ενώ ο ΠΑΟΚ έκανε την έκτη νίκη του σε οκτώ παιχνίδια, και τρίτη στη σειρά.

Στον πρώτο γύρο
26.10.2019: Βόλος – ΠΑΟΚ 0-2
(29’ κεφαλιά Λημνιός, 74’ πέναλτι Πέλκας)

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.