H προσοχή πλέον στα Χανιά για τον ΟΥΚ Βόλου…

Μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό

Δεν πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε ο ΟΥΚ Βόλου στην τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 Πόλο Ανδρών, με την ήττα από τον Παναθηναϊκό με σκορ 12-17, να είναι εν μέρει εκτός προγράμματος, αφού ο αντίπαλος ήταν στα μέτρα των παικτών του Νίκου Βενετόπουλου. Ωστόσο αναγκαστικά ο ΟΥΚ δεν μπορεί να κάνει τίποτε άλλο πέρα από το να στρέψει την προσοχή του στο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον ΝΟ Χανίων.

Το παιχνίδι έχει οριστεί για το Σάββατο 23/10 στις 14:00 και στο ΕΑΚ Βόλου, με τον Νίκο Βενετόπουλο να έχει πλέον στη διάθεσή του τους Χάλαμ και Αράγια, που έφτασαν στον Βόλο, ενώ ο δεύτερος σημείωσε και δύο τέρματα στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Τα Χανιά από την πλευρά τους δεν έχουν πάρει βαθμό στον Β’ όμιλο της Α1 Ανδρών, έχοντας μάλιστα και ένα παιχνίδι περισσότερο από τον ΟΥΚ, οπότε οι Βολιώτες καλούνται απλά να… μην χάσουν την ευκαιρία!

Aξίζει να σημειωθεί ότι ΟΥΚ, ΝΟ Χανίων και Χίος είναι οι ομάδες που δεν έχουν πάρει βαθμό ακόμη και στους δύο ομίλους της Α1 πόλο Ανδρών, με τον αριθμό σίγουρα να μειώνεται μετά και το πέρας της 4ης αγωνιστικής, ενώ οι Βολιώτες περιμένουν και τον ορισμό του αγώνα με τον Υδραϊκό, για τη δεύτερη αγωνιστική, που είχε αναβληθεί λόγω  κορωνοϊού. Τέλος, η ΚΟΕ ανακοίνωσε και τους διαιτητές για το παιχνίδι με τον ΝΟ Χανίων, οι οποίοι θα είναι οι κκ Μοίραλης και Κουρτίδης.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.