H σκέψη του ΝΠΣ Βόλος στα Γιάννενα

Το βήμα πρόκρισης που έκανε απέναντι στον ΟΦΗ στο κύπελλο Ελλάδας, μένει στο πίσω μέρος των σκέψεων του προπονητή του ΝΠΣ Βόλος, Άνχελ Λόπεθ, που προετοιμάζει πλέον την ομάδα για τον αγώνα με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 24 Ιανουαρίου στην πρωτεύουσα της Ηπείρου,στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League.

Ο ΝΠΣ έχει να πάρει νίκη από ττη 14η αγωνιστική, όταν και είχε επικρατήσει σε βάρος του Ατρομήτου με 1-0, για να ακολουθήσουν οι εκτός έδρες από Άρη (2-0) και ΠΑΟΚ (3-1) και στη συνέχεια η εντός έδρας ισοπαλία με τη Λαμία (1-1). Όσον αφορά το παιχνίδι κυπέλλου με τον ΟΦΗ, ο ΝΠΣ Βόλος έκανε τις κατάλληλες κινήσεις τακτικής και πήρε τη νίκη, και από εκεί και πέρα στρέφει την προσοχή του στο πρωτάθλημα. Άλλωστε, ο Ισπανός τεχνικός της ομάδας τόνισε μετά το τέλος του αγώνα ότι: «Μένει πολύ ακόμη για να πούμε οτιδήποτε. Έχουμε 90 λεπτά στο γήπεδο του ΟΦΗ. Αυτό που πρέπει να πούμε είναι ότι αξίζαμε τη νίκη. Πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι έχουμε πολύ για να δώσουμε ένα καλό ματς στην Κρήτη. Είμαι ευχαριστημένος από την εμφάνιση που έκαναν οι παίκτες μου».

Αυτήν την εμφάνιση περιμένει από τους παίκτες και στο παιχνίδι της Κυριακής, κάνοντας τα πλάνα του όμως χωρίς τον Μπαριέντος, αφού θα εκτίσει ποινή που έχει λόγω καρτών, ενώ από την άλλη αμφίβολος παραμένει ο Μπουένο, που ταλαιπωρείται από τραυματισμό στο πέλμα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.