Η 20μελης αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου για το ματς με τα Τρίκαλα

Με πρωινή προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού Βόλου για τον αγώνα με τα Τρίκαλα την Κυριακή (18/1) στις 15.00.

Οι 20 ποδοσφαιριστές που επιλέχθηκαν για την αποστολή της ομάδας είναι: Κλεμέντ, Ράντι, Ναβαλόν, Βοσνακίδης, Γραικός, Κέρι, Κόλα, Κουτσιανικούλης, Μακρυωνίτης, Μητρόπουλος, Μπουτζίκος, Ντούνης, Ξενοδόχοφ, Παπαϊωάννου, Πόζογλου, Ρόκας, Σκοπελίτης, Τσιάρας, Τσίτας, Φαζός. Εκτός αυτής βρίσκεται ο τιμωρημένος Γιδόπουλος, γι’ αυτό θα κάνει ντεμπούτο κάτω από τα δοκάρια ο Ξενοδόχοφ.

Οι ερυθρόλευκοι θέλουν απέναντι ΑΟΤ να επιβεβαιώσουν τη θετικότατη προϊστορία τους, που τους θέλει ως γηπεδούχους να έχουν κερδίσει τα 16 από τα 20 ματς.

Θυμίζουμε ότι τα Τρίκαλα βρίσκονται στην πρώτη θέση με 31 βαθμούς, έχοντας υποστεί την περασμένη εβδομάδα τη δεύτερη ήττα τους και την πρώτη στο γήπεδό τους από τον Διαγόρα και επιδιώκουν την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα. Ο απολογισμός της ομάδας του Περικλή Αμανατίδη μακριά από το σπίτι της είναι τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα.

Από την άλλη ο Ολυμπιακός Βόλου δεν έχει άλλα περιθώρια για απώλειες μετά το εις βάρος του 1-0 από τη Βέροια, με δεδομένο ότι έχει πρωταγωνιστικούς στόχους και θέλει να μειώσει τη διαφορά από την κορυφή στους πέντε βαθμούς, αφού αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο -8 από τον ΑΟΤ. Για να το πετύχει, οφείλει να παρουσιάσει ένα διαφορετικό αγωνιστικό πρόσωπο, αφού αυτό της περασμένης βδομάδας ήταν μέτριο.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.