Η ΑΕΛ δανείζει παίκτες, ο Ολυμπιακός Βόλου περιμένει

Πέντε ποδοσφαιριστές παραχωρούν οι Λαρισαίοι

Η συνεργασία του ΔΣ του Ολυμπιακού Βόλου με τους ιδιοκτήτες της ΑΕΛ είναι δεδομένη σε πολλαπλά επίπεδα, ανάλογα και των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της πλευράς του μεγαλομετοχου των «βυσσινί» Αχιλλέα Νταβέλη, οπότε και οι «ερυθρόλευκοι» περιμένουν τις εξελίξεις για τους παίκτες που οι Λαρισαίοι προτίθενται να παραχωρήσουν ως δανεικούς.

Συγκεκριμένα, ήδη η ΠΑΕ ΑΕΛ έκανε γνωστό ότι προτίθεται να προχωρήσει σε δανεισμό σε ομάδες εθνικών κατηγοριών, των νεαρών ταλαντούχων όπως τους χαρακτηρίζει ποδοσφαιριστών Αποστόλη Κοτσιανούλη, Λάμπρου Αγγελούλη, Γιώργου Ζαχαράκη, Γιώργου Δάκτυλα και Φαμπιάν Τσέλα.

Ειδικά Κοτσιανούλης και Δάκτυλας απασχόλησαν τον Ολυμπιακό Βόλου και την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, ωστόσο ο δανεισμός τους δεν είχε προχωρήσει τότε.

Έχει προτεραιότητα από πλευράς ΑΕΛ ο Ολυμπιακός Βόλου για να πάρει δανεικούς κάποιους από αυτούς τους παίκτες; Η απάντηση, μιας και υπάρχει επαφή και συνεργασία σε πολλαπλούς τομείς όπως προαναφέραμε, είναι θετική. Ωστόσο δεν είναι τίποτε σίγουρο ακόμη, από τη στιγμή που οι ίδιοι οι παίκτες για τους οποίους ενδιαφέρονται οι «ερυθρόλευκοι» προκρίνουν να συνεχίσουν την καριέρα τους ως δανεικοί και πάλι σε ομάδες της Super League 2.

Τις επόμενες ημέρες πάντως θα ξεκαθαρίσει το όλο θέμα, προκειμένου και ο Σάκης Θεοδοσιάδης να ξέρει ποιους παίκτες θα έχει στη διάθεσή του.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.