Η Αφροδίτη Αραπατσάνη υπεύθυνη για το γυναικείο μπάσκετ της ΕΣΚΑΘ

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ένα νέο σημαντικό βήμα της ΕΣΚΑΘ στην προσπάθεια για την αναβάθμιση του Γυναικείου μπάσκετ της Θεσσαλίας είναι η απόσπαση της Ομοσπονδιακής Προπονήτριας Αφροδίτης Αραπατσάνη στη Λάρισα, όπως τονίζει η Ένωση σε σχετική ανακοίνωση.

Η Αφροδίτγς Αραπατσάνη είναι Λαρισαία, με μακρά προπονητική εμπειρία, τόσο στη Θεσσαλία όσο και σε άλλα μέρη της Ελλάδας.

Κύριο καθήκον της κας Αραπατσάνη θα είναι η υλοποίηση του προγράμματος της ΕΣΚΑΘ για το Γυναικείο μπάσκετ, με προτεραιότητα τον χώρο των ηλικιακών κατηγοριών (κλιμάκια, μικτές ομάδες επιλέκτων και εν γένει προώθηση των πρωταθλημάτων) αλλά και την υποστήριξη των σωματείων που καλλιεργούν το γυναικείο μπάσκετ.

Στην σημερινή πολύ κρίσιμη και αβέβαιη περίοδο του κορωνοϊού, το καθήκον της είναι ιδιαίτερα δύσκολο. Ωστόσο, δεδομένης της δυναμικής που αναπτύσσεται τελευταία στον χώρο, υπάρχει αισιοδοξία για θετικά αποτελέσματα το συντομότερο.

Στην προσπάθεια αυτή, η Αφροδίτη Αραπατσάνη θα συνεργαστεί με τους Περιφερειακούς προπονητές, δηλαδή την Ελένη Παπαθανασίου και την Ιωάννα Ράμμου που είναι υπεύθυνες για την περιοχή του Βόλου, καθώς και τον Κώστα Ναούμ που μεριμνά για την περιοχή Καρδίτσας και Τρικάλων.

Στην περιοχή της Λάρισας, η Αφροδίτη Αραπατσάνη θα διαδεχθεί τις έως τώρα προπονήτριες Τάνια Χαλιβέρα και Μαρία Κυριτσάκα, τις οποίες η ΕΣΚΑΘ ευχαριστεί θερμά για την προσφορά τους και ελπίζει πάντα σε νέα μελλοντική συνεργασία μαζί τους. Τη γενική εποπτεία εκ μέρους της ΕΣΚΑΘ θα έχει η έφορος, κα Ευγενία Φραγκούλη.

Σύντομο βιογραφικό: Η Αφροδίτη Αραπατσάνη αγωνίστηκε με τα χρώματα της Ολύμπιας Λάρισας, του Απόλλωνα Καλαμαριάς, του Σπόρτιγκ Αθηνών, του Αστέρα Εξαρχείων και της Ολυμπιάδας Λάρισας.

Έχει κατακτήσει, μεταξύ άλλων, ένα Πρωτάθλημα Ελλάδας Γυναικών και έχει αγωνισθεί σε αρκετούς διεθνείς αγώνες.

Είναι απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Αθηνών. Άρχισε την προπονητική της σταδιοδρομία το 1995, και έχει να επιδείξει πολλές επιτυχίες σαν προπονήτρια σωματείων, Περιφερειακή αλλά και Ομοσπονδιακή, πάντα στο χώρο του Γυναικείου Μπάσκετ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.