Η Αγία Παρασκευή διοργανώνει το 5ο Φεστιβάλ Παιδικού ποδοσφαίρου

«Αθλητισμός: Πρόταση ζωής για τους νέους»

Το 5ο Φεστιβάλ παιδικού ποδοσφαίρου διοργανώνει αύριο Σάββατο 28 Μαΐου από τις 9:30 έως τις 13:30 η Αγία Παρασκευή. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στα γήπεδα της ομάδας και θα συμμετάσχουν ακαδημίες των παρακάτω ομάδων: ΝΠΣ Βόλος, Νίκη Βόλου, Ολυμπιακός Βόλου, Πύρασος, Θησέας, Ρήγας Φεραίος, Τοξότης, Ακρόπολη, Άθλος και της Αγίας Παρασκευής.
Οι διοικούντες της Αγίας Παρασκευής εξέδωσαν το παρακάτω δελτίο Τύπου σχετικά με τη διοργάνωση και στο οποίο αναφέρονται τα παρακάτω:
«Με μεγάλη χαρά θα διοργανώσουμε το 5ο φεστιβάλ Παιδικού ποδοσφαίρου στην πόλη του Βόλου.
Αποτελεί κοινή πεποίθηση ότι το ποδόσφαιρο είναι το πιο μαζικό και λαοφιλές άθλημα στον κόσμο. Είναι, επίσης, γνωστό ότι το άθλημα αυτό αντιμετωπίζει πολλά και δυσεπίλυτα προβλήματα. Είναι, λοιπόν, χρέος όλων όσων ασχολούνται με το ποδόσφαιρο, αθλητές, προπονητές, διαιτητές, διοικήσεις σωματείων και πολιτεία να διαμορφώνουμε και να υλοποιούμε διαρκώς νέες προτάσεις ανάπτυξης των προοπτικών του ποδοσφαίρου και γενικότερα του αθλητισμού.
Καμία όμως προοπτική ποδοσφαίρου δεν μπορεί να είναι βιώσιμη και καμία πρόταση ανάπτυξης του δεν μπορεί να είναι πρόταση ζωής αν δεν στηρίζεται στη δύναμη ζωής της κοινωνίας: Τους νέους!
Οι διοργανώσεις των τουρνουά με τη συμμετοχή αθλητών-μαθητών σηματοδοτεί αυτή ακριβώς την αγωνία. Θέλουμε μέσα από την άμιλλα που θα αναπτυχθεί κατά την διάρκεια των αγώνων του τουρνουά, να διασταυρωθούν η νεανική ορμή και ζωντάνια με τη χαρά της συμμετοχής.
Θέλουμε να σφυρηλατήσουμε αξίες φιλίας και αγώνα.
Θέλουμε να δείξουμε ότι ο αθλητισμός αποτελεί διέξοδο, πρόταση για τους νέους, θέλουμε και μπορούμε να ελπίζουμε.
Εκ μέρους των διοργανωτών νοιώθουμε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε όλες τις ομάδες για την παρουσία τους και την συμμετοχή 200 αθλητών –μαθητών .

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.