Η αισιοδοξία και το όνομα του Ολυμπιακού Βόλου

Οι δηλώσεις των παικτών του Σάκη Θεοδοσιάδη

Αρκετά νέα πρόσωπα συμπεριλάμβανε χθες Δευτέρα η πρώτη προπόνηση του Ολυμπιακού Βόλου, με κάποιους από τους παίκτες να έχουν μόλις λίγες ώρες(!) συμφωνήσει με τη διοίκηση των «ερυθρόλευκων», και στις δηλώσεις τους όλοι έκαναν λόγο για την ξεχωριστή υπόσταση της ομάδας.

Για παράδειγμα ο τερματοφύλακας Ζαχαρίας Καβουσάκης τόνισε ότι ο Ολυμπιακός Βόλου είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της περιφέρειας. «Όταν πας σε μία ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός Βόλου, είναι εύκολη απόφαση να κατέβεις κατηγορία. Οπότε ελπίζω κι εγώ να βάλω ένα λιθαράκι προκειμένου να γυρίσει ξανά η ομάδα εκεί που ανήκει. Η προσέγγιση από τους διοικούντες του Ερασιτέχνη ήταν αυτή που με έπεισε να έρθω στην ομάδα, όπως επίσης και το ότι ο Ολυμπιακός Βόλου είναι μία ιστορική ομάδα» σημείωσε χαρακτηριστικά ο έμπειρος τερματοφύλακας.

Παλαιός και αρχηγός (όπως και ο Φίλιππος Σκοπελίδης) και ο Κλεβί Κόλα, που στις δηλώσεις του έκανε λόγο για μία νέα αρχή. «Με πολλά και νέα πρόσωπα και αισιοδοξία» όπως σημείωσε για να συμπληρώσει: «Να ευχαριστήσω τους φιλάθλους που δώσανε το δικό τους χρώμα σ’ αυτήν την πρώτη προπόνηση. Να είμαστε υγιείς και αυτό το χτίσιμο της ομάδας να γίνει σε στέρεες βάσεις και στο τέλος να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας.

Όσον αφορά τον Στέργιο Ψιάνο, και αυτός δήλωσε ικανοποιημένος που εντάσσεται όπως σημείωσε σε μία μεγάλη και ιστορική ομάδα με τον κόσμο στο πλευρό της. «Δεν ανήκει σ’ αυτήν την κατηγορία που βρέθηκε μετά από τα τελευταία δύσκολα χρόνια και θέλουμε να βοηθήσουμε την ομάδα, να αναδειχθεί και να φέρει τον κόσμο δίπλα της. Θέλουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να χαίρεται ο κόσμος να μας βλέπει, όπως και το να κάνουμε ένα βήμα προς τα πάνω ως αρχή σ’ αυτό το νέο ξεκίνημα» ανέφερε.

Τέλος, ο Γιάννης Ντινιωτάκης ήταν μία από τις τελευταίες χρονικά μεταγραφικές προσθήκες, και αφού ευχήθηκε υγεία, τόνισε και αυτός το ότι ο Ολυμπιακός Βόλου είναι μία μεγάλη ομάδα. «Όλοι ξέρουμε τον στόχο, η ομάδα πρέπει να πρωταγωνιστεί. Το σήμα και η φανέλα δεν αφήνουν αμφιβολίες.Δεν έχουμε να πούμε πολλά λόγια, θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί παίκτες, προπονητές και κόσμος να δουλέψουμε για το καλύτερο δυνατό και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.