Η αισιοδοξία της ΚΟΕ και του ΟΕΑΝΑΒ για το μέλλον της Κολύμβησης

Μετά την κατάκτηση της πρώτης θέσης στις Παγκορασίδες Β’

Αισιόδοξη εμφανίζεται η ΚΟΕ για την ελληνική Κολύμβηση, βασιζόμενη στην εικόνα από το κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ και το Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης, που φιλοξένησαν το τριήμερο 10-12/2 τα Χειμερινά πρωταθλήματα κολύμβησης Νότιας και Βόρειας Ελλάδας, κατηγοριών Παμπαίδων-Παγκορασίδων Α’-Β’, με τον ΟΕΑΝΑΒ να πρωταγωνιστεί κατακτώντας την πρώτη θέση στην κατηγορία Παγκορασίδων Β’.

«Το «αύριο» της πισίνας στη πατρίδα μας, πρόσφερε πολύ έντονο συναγωνισμό, επιδόσεις ικανές να φέρουν χαμόγελα, αλλά και έντονες φιλίες, αγκαλιές, από παιδιά Γυμνασίου, παιδιά που ολημερίς δίνουν μαζί με τις οικογένειές τους «μάχη» με το χρόνο και τα θέλω» Αναφέρει η ΚΟΕ στη δημοσίευσή της, ενώ φιλοξενεί και δηλώσεις του επίκεφαλής προπονητή του ΟΕΑΝΑΒ, Κωνσταντίνου Χατζηγεωργίου που έκανε τον σχετικό απολογισμό.

«Η ομάδα μας σημείωσε μεγάλη επιτυχία και στις δυο κατηγορίες, κατακτώντας την πρώτη θέση στις Παγκορασίδες Β! Συνολικά τα παιδιά κατέκτησαν 17 μετάλλια (8 χρυσά/8 ασημένια/1 χάλκινο), με εξαιρετικές επιδόσεις που τους κατατάσσουν στις καλύτερες επιδόσεις πανελλαδικά. Πρόκειται για μια ομάδα που έχει 15 χρόνια περίπου να φέρει μια ανάλογη επιτυχία, καθώς πρόκειται για ομάδα περιφέρειας, όπου οι συνθήκες είναι γενικά δύσκολες» σημείωσε ο Κωνσταντίνος Χατζηγεωργίου σε πρώτη φάση.

Ωστόσο επεσήμανε ότι: «Παρόλα αυτά είναι μια νέα ομάδα, προερχόμενη από τις ακαδημίες του ομίλου, με πολύ ταλέντο και παρά πολύ όρεξη για δουλειά και ένα μέλλον που να φαντάζει λαμπρό. Ως προπονητής νιώθω πολύ τυχερός που βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα και έχω αυτό το υλικό να δουλέψω μόλις στα 23 μου και με γεμίζει τεράστια αυτοπεποίθηση και σιγουριά για τη συνέχεια. Αυτό σε συνδυασμό με τον εξαιρετικό συνεργάτη μου Κώστα Ιωάννου που αποτελεί το συνδετικό κρίκο προ αγωνιστικής και αγωνιστικής ομάδας και έχει βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό για το αποτέλεσμα αυτό».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.