Η Ακαδημία Σκακιστών Βόλου γιόρτασε τα πρώτα της γενέθλια

Η Ακαδημία Σκακιστών Βόλου συμπλήρωσε ένα χρόνο λειτουργίας και γιόρτασε τα γενέθλιά της με το 1ο Επετειακό Ράπιντ με διεθνή αξιολόγηση, που διοργάνωσε το περασμένο Σάββατο στο πρώην Γαλλικό Ινστιτούτο – Τμήμα Οικονομικών Επιστημών, με τη συμμετοχή 26 σκακιστών και σκακιστριών.

Μετά από 6 γύρους την 1η θέση κατέλαβε ο Γιαννόπουλος Ιωάννης του Ε.Σ.Ο. Παπάφη «Χρονικόν» με 5,5 βαθμούς, τη δεύτερη θέση ο Τζαμτζής Κωνσταντίνος της Σ.Ε. Βόλου (από τη νέα χρονιά θα ανήκει και θα αγωνίζεται με την Ακαδημία Σκακιστών Βόλου) με 5 βαθμούς και την τρίτη θέση ο Ζαϊρές-Καρανάσιος Κωνσταντίνος του Αθλητικού Σταυροδρομίου Γαλαξία Θεσσαλονίκης με 4,5 βαθμούς.
Τέταρτη στη γενική κατάταξη και 1η στην κατηγορία Κ16 κατετάγη η 13χρονη Ραφτοπούλου Κωνσταντίνα της Σ.Ε. «Νικόπολη Πρέβεζας» (από τη νέα χρονιά θα ανήκει και θα αγωνίζεται με την Ακαδημία Σκακιστών Βόλου) με 4 βαθμούς.

Το επόμενο σκακιστικό τουρνουά της Ακαδημίας Σκακιστών Βόλου θα είναι το 1o Διεθνές Σκακιστικό Τουρνουά «Αργώ», που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη του Βόλου από 26 έως 30 Δεκεμβρίου 2019 και στο οποίο αναμένεται να συμμετάσχουν πολλοί ισχυροί σκακιστές και σκακίστριες από την Ελλάδα και όχι μόνο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.