Η Αναστασία Ζήγρα επιστρέφει στον ΑΣ Βόλος 2004

Σε μια πολύ σημαντική μεταγραφή προχώρησε η ομάδα του ΑΣ Βόλος 2004, την τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου, ενισχύοντας σημαντικά το ρόστερ της, ανακοινώνοντας την απόκτηση της Αναστασίας Ζήγρα. Η έμπειρη παίκτρια επιστρέφει στην ομάδα στην οποία ξεκίνησε την καριέρα της. Η ανακοίνωση του ΑΣ Βόλος 2004 –μεταξύ άλλων- αναφέρει τα εξής:

«Για την Αναστασία δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις μετά την δεκαετή και πλέον πορεία της σε ομάδες της Α’ Εθνικής. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από την ομάδα μας με την οποία αγωνίστηκε μέχρι τα 18 της χρόνια. Στη συνέχεια μεταγράφηκε στις Ελπίδες Καρδίτσας για ένα χρόνο, ενώ επόμενος σταθμός της ήταν οι Αμαζόνες Δράμας για τρία χρόνια με τις οποίες κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας τη σεζόν 2013-2014 και αγωνίστηκε στο champions league. Έπαιξε για έξι μήνες στην Κύπρο και επέστρεψε στη Δράμα για ένα ακόμη χρόνο. Στη συνέχεια μετεγγράφηκε στον Άρη Θεσσαλονίκης με τον οποίο αγωνίστηκε για δύο σεζόν, με τελευταίο σταθμό πριν την επιστροφή της στο Βόλο, τον Εργοτέλη με τη φανέλα του οποίου αγωνίστηκε τις τελευταίες δύο χρονιές.
Αποτέλεσε βασικό μέλος τόσο της Εθνικής κορασίδων όσο και της Εθνικής νεανίδων, με συμμετοχή σε επίσημους αγώνες ενώ συμμετείχε σε προπονήσεις και φιλικά με την Εθνική γυναικών.
Η Αναστασία αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την ομάδα μας τόσο με την ποιότητα όσο και με την εμπειρία της, στο δύσκολο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.
Καλωσορίζουμε την Αναστασία στην ομάδα μας και της ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με τα ερυθρόλευκα χρώματα.
Ευχαριστούμε τη διοίκηση του Εργοτέλη για τη συνεργασία στην ολοκλήρωση της μεταγραφής».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.