Η άνετη νίκη και το μεγάλο ντέρμπι για την Αργώ

Μετά τον ΑΣ Γιάννενα στη Λάρισα για την αναμέτρηση με την ΕΑΛ

Μόνο ευχάριστα ήταν τα μηνύματα που έστειλε η ομάδα βόλεϊ Γυναικών της Αργούς Βόλου στο παιχνίδι με τον ΑΣ Γιάννενα, φτάνοντας σε μία καθαρή νίκη με σκορ 3-0 σετ 25-22, 25-18, 25-20, κάτι όμως που δεν ήρθε σε καμία περίπτωση εύκολα.

Αρχικά αξίζει να σημειωθεί ότι το ξεκίνημα δεν ήταν καλό με την ομάδα των Ιωαννίνων να φτάνει στο 10-15 αρχικά, αλλά η Αργώ έκανε την ανατροπή και έφτασε στο 20-15(!) για να πάρει τελικά το θετικό αποτέλεσμα και να κάνει το 1-0, με μεγάλη πρωταγωνίστρια την Πωλίνα Προκουντίνα.

Η Ρωσίδα εξάλλου ήταν και η καλύτερη παίκτρια του συνόλου που καθοδηγεί ο Βαγγέλης Σταθόπουλος, παίρνοντας 25 πόντους για την ομάδα της και κάνοντας τη διαφορά σε όλα τα επίπεδα.  Το ίδιο δύσκολα, ίσως και δυσκολότερα, ήρθε η επικράτηση στο δεύτερο σετ με την Β. Κασιούρα να συνεπικουρεί και να δίνει πολύτιμους πόντους, και με το τρίτο σετ ήρθε και η πολύτιμη βαθμολογικά και ψυχολογικά νίκη.

Το έργο όμως που ακολουθεί δεν είναι σε καμία περίπτωση εύκολο για την Αργώ Βόλου, καθώς το ερχόμενο Σάββατο επιστρέφει στις εκτός έδρας αναμετρήσεις με αντίπαλο την ΕΑ Λάρισας, μία από τις πλέον κλασικές δυνάμεις του θεσσαλικού βόλεϊ με παρουσίες τόσο στην Α1 όσο και στην Α2 Γυναικών. Το ότι η ΕΑΛ δεν έχει πάει όσο καλά θα ήθελε μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα (είναι 4η στη βαθμολογία με 10 βαθμούς, όσους έχει και ο Ηρακλής Γέφυρας)  κάνει ακόμη πιο επικίνδυνη την έξοδο για το βολιώτικο σύνολο…

Αξίζει να σημειωθεί ότι και η ΕΑΛ προέρχεται από νίκη το προηγούμενο Σάββατο (0-3 στην έδρα του Ασκληπιού Τρικάλων), με τη λαρισαϊκή ομάδα να θέλει και αυτή να προσθέσει περισσότερους βαθμούς στη συλλογή της.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.