Η Άννα Ντουντουνάκη κατέκτησε την 5η θέση στα 100 μέτρα πεταλούδα

Η Άννα Ντουντουνάκη έκανε φετινό ρεκόρ με 57.91 στον τελικό των 100 μέτρων πεταλούδα στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υγρού στίβου στη Ρώμη, αλλά έμεινε στην 5η θέση της κατάταξης.

Μετά από μία δύσκολη χρονιά, η Ντουντουνάκη έδωσε τη “μάχη” της στον τελικό και κατάφερε να κάνει την καλύτερή της φετινή επίδοση, αλλά αυτή δεν ήταν αρκετή για να τη βάλει στα μετάλλια.

Κατέλαβε έτσι την 5η θέση, πίσω από τις Λουίζ Χάνσον (Σουηδία, 56.66), Μαρί Βατέλ (Γαλλία, 56.80), Λάνα Πουντάρ (Βοσνία, 57.27), Αντζελίνα Κέλερ (Γερμανία, 57.90).

Οι δηλώσεις της Ντουντουνάκη μετά τον αγώνα
«Ούτε με το χρόνο, αλλά ούτε με τη θέση είμαι ικανοποιημένη. Αυτό μπορούσα, αυτό έκανα! Το μετάλλιο όπως φάνηκε ήταν πολύ δύσκολο. Η χρονιά δεν πήγε όπως θα ήθελα… ή μάλλον θα μπορούσε να είχε πάει, αλλά η χρονιά αυτή ήταν γεμάτοι αγώνες. Δεν έχω σταματήσει από την Ολυμπιάδα.

Πραγματικά αν έπαιρνα ένα μετάλλιο σήμερα, θα ήταν κάτι πολύ σημαντικό για μένα. Ναι μεν στεναχωριέμαι, αλλά από την άλλη χαίρομαι κιόλας γιατί θα κάνω διακοπές μετά από πολύ καιρό. Ήταν κάτι που το περίμενα.

Νομίζω ότι αυτό που θα κρατήσω είναι το ότι δεν τα παράτησα. Το σκέφτηκα πολλές φορές φέτος, αλλά δεν το έκανα ποτέ. Ήρθε η ώρα να κάνω διακοπές. Θα ήθελα να κλείσει καλύτερα η χρονιά, αλλά από του χρόνου θα δω πως θα φτιάξω τα πράγματα για να μπορέσω να περάσω και στο επόμενο στάδιο».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.