Η απάντηση για το Πανθεσσαλικό κρίνει τον προγραμματισμό

Ως γνωστόν, η Νίκη έχει κάνει αίτημα και περιμένει απάντηση από τα Ολυμπιακά Ακίνητα συντόμως, ακόμη και μέσα στη βδομάδα που διανύουμε. Η απάντηση αυτή, είτε είναι θετική είτε αρνητική, είναι απαραίτητη, προκειμένου να υπάρχει ολοκληρωμένη εικόνα, αφού αλλάζει και στη μία και την άλλη περίπτωση, όλον τον προγραμματισμό.

Αν είναι θετική, πέρα από το ποσό που θα χρειαστεί για την ενοικίαση των χώρων, το οποίο υπολογίζεται στις 25.000 ευρώ βάσει λογικής πάντα και που πρέπει να υπολογιστεί στο μπάτζετ, ανοίγει ο δρόμος για αξιοποίηση του κεντρικού γηπέδου του Π. Μαγουλάς μόνο για τις ακαδημίες και μάλιστα με περισσότερη άνεση χρόνου όσον αφορά τα έργα που θα γίνουν, αφού υπάρχει το περιθώριο μέχρι το τέλος Αυγούστου. Επίσης τα έργα που θα χρειαστούν στη φυσική έδρα της Νίκης, σε περίπτωση που θα πάει στο Πανθεσσαλικό, θα έχουν χαμηλότερο κόστος, ενώ φυσικά μεγαλύτερο, αν τελικά η απάντηση είναι αρνητική από τα Τουριστικά Ακίνητα, και χρειαστεί να παίξει πάλι στο Π. Μαγουλάς.

Για το Πανθεσσαλικό θα ήταν πολύ καλό να γίνει από κοινού αίτημα με τον Ολυμπιακό Βόλου, έτσι ώστε να μη χωράει άλλη ομάδα, όπως η Λαμία, που οι πληροφορίες λένε ότι έχει ήδη καταθέσει αίτημα για τους αγώνες της στη Σούπερ Λίγκα και σε περίπτωση που γίνει αποδεκτό θα αποκλείσει τις δύο βολιώτικες ομάδες.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.