Η απίστευτη εμφάνιση με ρεκόρ πόντων του Γιάννη Αντετοκούνμπο (βίντεο)

Δέχθηκε “σκληρά” μαρκαρίσματα, μάτωσε σε δάχτυλο του χεριού του, αλλά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο “πάτησε” την Ουκρανία, σημειώνοντας ρεκόρ πόντων με τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας.

Η Εθνική Ελλάδας άντεξε στη σκληρή άμυνα των Ουκρανών στο πρώτο ημίχρονο, που ήταν στα όρια του… ξύλου, οι διεθνείς κράτησαν την ψυχραιμία τους και με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να το παίρνει προσωπικά στην τρίτη περίοδο (15π. σε αυτό το διάστημα), η «γαλανόλευκη» θριάμβευσε στο ντέρμπι κορυφής.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα επικράτησε με 99-79 της Ουκρανίας στο Μιλάνο, για την 4η αγωνιστική του Ευρωμπάσκετ 2022, έκανε το 4 στα 4 «κλειδώνοντας» αήττητη την πρώτη θέση του 3ου ομίλου και υποχρεώνοντας την ομάδα του Αϊνάρς Μπαγκάτσκιτς στην πρώτη ήττα της (3-1).

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τελείωσε το παιχνίδι με 41 πόντους, με 13/16 δίποντα, 0/2 τρίποντα, 15/18 βολές, 9 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 λάθη και 1 κλέψιμο σε 27’27” συμμετοχής. Έτσι, ο “Greek freak” έκανε νέο ρεκόρ καριέρας με την Εθνική μπάσκετ (το προηγούμενο ήταν οι 40 πόντοι με τη Σερβία, πριν από δύο βδομάδες).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.