Η αποστολή του Γ.Σ. Αλμυρού για το Καρπενήσι

Ο Γ.Σ. Αλμυρού  μπορεί  να μην κατάφερε να κερδίσει τα Σέλλανα την προηγούμενη αγωνιστική, μένοντας στη λευκή ισοπαλία, αλλά την Κυριακή φιλοξενούμενος από την ουραγό και αδύναμη Ποταμιά στις 15.00 στο Καρπενήσι έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες μετά από δύο αγωνιστικές  και αν κάνει το αυτονόητο και δεν κερδίσουν τα Μετέωρα τον Ατρόμητο μέσα στον Παλαμά, τότε θα βγει για πρώτη φορά από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Τιμωρημένοι είναι ο τερματοφύλακας Λέτσο και ο εξτρέμ Βουρδάκης, τους οποίους δεν υπολογίζει ο Αλέξανδρος Κούρτογλου,  που θέλει το δύο στα δύο εκτός έδρας επί των ημερών του. Επίσης εκτός αποστολής έμεινε ο Χολέβας για προσωπικούς λόγους, επομένως υπάρχει μία τριάδα απουσιών από παίκτες που λογίζονται ως βασικοί.

Η ομάδα θα αναχωρήσει το πρωί της Κυριακής στις 9.30 για το Καρπενήσι και την  αποστολή θα ακολουθήσει ο νεαρός Χαλάτσης, που δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί, αφού δε βγήκε το δελτίο του.

Οι 17 παίκτες που θα στηριχθεί ο Αλέξανδρος Κούρτογλου είναι οι: Κοντογεωργάκης, Χαρχαλάκης, Αργύρης, Παπακώστας, Αγγελής, Λάμπος, Ζαφειρίδης, Αγιασιώτης, Στογιαννίδης, Δερμιτζάκης, Βαγενάς, Γαρυφαλλόπουλος, Ηλιόπουλος, Καναβός, Καραγεωργόπουλος, Νικογιάννης, Αργυρόπουλος.

 

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.