Η ατάκα του Ντόντσιτς για Σπανούλη και η άγνοια του Μπάρκλεϊ

Ο Λούκα Ντόντσιτς παραδέχθηκε για ακόμα μία φορά δημόσια ότι ο Βασίλης Σπανούλης έχει επιρροές στο παιχνίδι του. Ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ από την πλευρά του έδειξε την άγνοιά του για όσα συμβαίνουν εκτός ΝΒΑ, κάτι που οδήγησε σε ένα αστείο περιστατικό.

Ο Ντόντσιτς βρέθηκε στην εκπομπή “Inside the NBA” με αφορμή την τρομερή εμφάνισή του στην νίκη των Μάβερικς επί των Νάγκετς με 124-117 στην παράταση, όπου είχε 38 πόντους, 9 ριμπάουντ και 13 ασίστ. Κάποια στιγμή λοιπόν ο Σακίλ Ο’Νιλ τον ρώτησε αν μεγαλώνοντας πήρε στοιχεία από κάποιον παίκτη του ΝΒΑ ή κάποιον Ευρωπαίο και τότε ο σταρ του Ντάλας απάντησε αναφέροντας και τον Σπανούλη:

“Έχω πάρει αρκετά από πολλούς. Είναι λίγο από όλα. Προφανώς παρακολούθησα τον ΛεΜπρόν. Στην Ισπανία είχα σπουδαίους συμπαίκτες όπως ο Σέρχιο Γιουλ, ο Ρούντι Φερνάντεθ και ο Φελίπε Ρέγιες στην Ρεάλ. Παρακολούθησα πολύ και τον Σπανούλη, δεν ξέρω αν τον γνωρίζετε, παίζει στον Ολυμπιακό. Πήρα κομμάτια από κάθε παίκτη”.

Με τον Ντόντσιτς να ολοκληρώνει την απάντησή του, τον λόγο πήρε λίγο αργότερα ο Μπάρκλεϊ και ρώτησε αστειευόμενος: “Λούκα είπες Σπανούλης, είναι αυτός ο τύπος από το “Fast Times at Ridgemont High;”. Όπως είναι λογικό, εκείνη την στιγμή όλοι ξέσπασαν σε γέλια, με τον δημοσιογράφο που βρισκόταν στο πάνελ να του αναφέρει ότι “είπε Σπανούλη όχι Σπικόλι”.

Δείτε το αστείο περιστατικό:

Ποιος όμως είναι ο Σπικόλι; Ο χαρακτήρας που υποδύθηκε ο Σον Πεν στην ταινία “Fast Times at Ridgemont High” το 1982, η οποία στην Ελλάδα μεταφράστηκε με τον τίτλο “Πλακατζήδες και Μπουμπούκια”.

Για την ιστορία, ο Λούκα Ντόντσιτς έχει παραδεχθεί πολλές φορές στο παρελθόν ότι ο Βασίλης Σπανούλης ήταν από τα είδωλά του όταν ήταν μικρός, όπως και ότι για χάρη του ηγέτη του Ολυμπιακού είχε επιλέξει να φοράει το Νο7 στην φανέλα του.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.