Η διαδρομή 9ου Ιστορικού Ράλι Ολύμπου 2020

Το περίφημο Ιστορικό Ράλι Ολύμπου (The Historic Rally of Olympian Gods ) επιστρέφει, μετά από πολλά χρόνια, στην πόλη της Ελασσόνας, που το «γέννησε» το έτος 2011, με πέρασμα και στάση στο Πήλιο και στον Βόλο.

Δεκάδες πληρώματα  από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, ζεσταίνουν από τώρα τις μηχανές των κλασσικών αυτοκινήτων -αντίκα και όλες οι προετοιμασίες βρίσκονται στην τελική ευθεία, σχετικά με  τη διοργάνωση του περίφημου και εντυπωσιακού ράλι, που θα πραγματοποιηθεί φέτος στις 10 και 11 Οκτωβρίου 2020  στη Θεσσαλία .

Το περίφημο αυτό Ράλι  διοργανώνεται τα τελευταία  χρόνια από τη  Λέσχη Κλασσικών Αυτοκινήτων Μακεδονίας ( ΛΕΚΑΜ-Θεσσαλονίκη) και το Δίκτυο «ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ» (Ελασσόνα), σε συνδιοργάνωση  με τον  Σύλλογο Κλασσικών Αυτοκινήτων Λάρισας  (ΣΚΑΛ) και τη Λέσχη Κλασσικών Οχημάτων Βόλου (ΛΕΚΟΒ)  , με  την υποστήριξη της FIVA και  της ΕΟ-ΦΙΛΠΑ, ενώ τελεί υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Δήμου Λαρισαίων και του Δήμου Ελασσόνας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Ιστορικό Ράλι Ολύμπου είναι ενταγμένο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Ε.Ο. ΦΙΛ.Π.Α. και έχει σπάσει, κατά καιρούς,  ρεκόρ συμμετοχών.

Η Λάρισα, το Πήλιο, η λίμνη Κάρλα, η Ελασσόνα  και ο Όλυμπος αποτελούν φέτος τους προορισμούς.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής :

Σάββατο 10/11/2020

Λάρισα -Κεντρική πλατεία (εκκίνηση )  στις 10.30 πμ, μετακίνηση μέσω της ΠΕΟ Λάρισας-Βόλου, Βόλος, Ανακασιά, Πορταριά, Χάνια, Χιονοδρομικό κέντρο Πηλίου, Κισσός, Τσαγκαράδα, Ξουρίχτι, Λαμπινού, Μηλιές,  Βυζίτσα (γεύμα –στάση ανασυγκρότησης), Πινακάτες, Άγιος Γεώργιος, Άγιος Βλάσιος, Άνω Λεχώνια, Κ. Λεχώνια, Αγριά, Βόλος (διανυκτέρευση).

Κυριακή 11/10/2020

Βόλος (Εκκίνηση 10.00 π.μ.) , Μελισσάτικα ,Κερασιά , Κανάλια Μαγνησίας, Λίμνη Κάρλα, Στεφανοβίκειο, ΠΕΟ Βόλου–Λάρισας, Λάρισα, Γιάννουλη, Τύρναβος, Ελασσόνα (Κεντρική πλατεία-Τερματισμός 13.00 και απονομές κυπέλων).

Πρέπει να σημειωθεί ότι θα τηρηθούν αυστηρά  όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας και τα μέτρα που προβλέπει ο ΕΟΔΥ, για την προστασία των συμμετεχόντων και των θεατών, από τον Covid-19.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.