Οι διαιτητές στα ματς Ολυμπιακού, Νίκης και Ρήγα

Ορίστηκαν οι «σφυρίχτρες» που θα διευθύνουν τις αναμετρήσεις της έκτης αγωνιστικής για την τρίτη τη τάξει εθνική κατηγορία – Ποιοι σφυρίζουν σε Κατερίνη, «Π. Μαγουλάς» και Βελεστίνο.

Όσον αφορά τις Μαγνησιώτικες ομάδες του δεύτερου ομίλου, στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης και την αναμέτρηση Πιερικός – Ολυμπιακός Βόλου διαιτητής θα είναι ο κ. Χρήστος Μανούρας του Συνδέσμου Τρικάλων, με βοηθούς τους Μανούρα Νικόλαο και Σταφυλά Κωνσταντίνο από την ίδια Ένωση. Παρατηρητής θα είναι ο κ. Λουκάς Διαμαντόπουλος από την Μακεδονία.

Στο «Π. Μαγουλάς», η Νίκη αντιμετωπίζει την ΑΕ Ιστιαίας, σε παιχνίδι το οποίο θα σφυρίξει ο κ. Παντελής Τρέβλας της Ένωσης Ημαθίας. Βοηθοί του θα είναι οι Αναστασίου και Καρακώστας από την Λάρισα, ενώ παρατηρητής της αναμέτρησης θα είναι ο κ. Στέφανος Καλυβιώτης από την Καρδίτσα.

Τέλος, στο Βελεστίνο και τον αγώνα του Ρήγα Φεραίου, κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας, διαιτητής θα είναι ο κ. Κωνσταντίνος Πανυτσίδης από την Κοζάνη, με βοηθούς του, τους Τζιαμπάση και Ιωαννίδη από την ίδια πόλη. Παρατηρητής θα είναι ο κ. Θανάσης Παπακώστας από την Φθιώτιδα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.