Οι διαιτητές στις αναμετρήσεις Ολυμπιακού, Νίκης και Ρήγα

Αναλυτικά οι διαιτητικές τριάδες στους αγώνες των Μαγνησιώτικων ομάδων για την έβδομη αγωνιστική του δευτέρου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Το ντέρμπι που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Γήπεδο Φιλιππούπολης, ανάμεσα σε Απόλλωνα Λάρισας και Ολυμπιακό Βόλου, θα διευθύνει ο κ. Γεώργιος Τζοβάρας από την Ένωση Φθιώτιδας. Βοηθοί του θα είναι οι κ.κ. Παπαλίτσας (Καρδίτσα) και Καραγιάννης (Φθιώτιδα), ενώ παρατηρητής του παιχνιδιού θα είναι ο κ. Συμεών Σπύρου από την Καστοριά.

Η Νίκη Βόλου θα αντιμετωπίσει τον Τηλυκράτη Λευκάδας στο γήπεδο «Π. Μαγουλάς». Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο κ. Γεώργιος Βρέσκας από τον Σύνδεσμο Ημαθίας, με βοηθούς του τους κ.κ. Παπαδημητρίου και Νάκα από την Λάρισα. Παρατηρητής θα είναι ο κ. Γρηγόριος Λέφας από την Πιερία.

Τέλος, στο Δημοτικό Γήπεδο Ηγουμενίτσας ο Ρήγας φιλοξενείται από τον Θεσπρωτό, με τον κ. Ρούσο – Μπεκερτζή Νικόλαο από την Πρέβεζα να είναι ο «άρχων» της αναμέτρησης. Βοηθοί του θα είναι οι κ.κ. Κωνσταντίνου και Γκαρτζονίκας, επίσης, από τον Σύνδεσμο Πρεβέζης, ενώ παρατηρητής θα είναι ο κ. Δάλλας Κωνσταντίνος από την Ήπειρο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.