Οι δηλώσεις Καβακά-Μπακάλη

Για σωστές διαιτητικές αποφάσεις τόσο όσον αφορά τις κάρτες στους δικούς του και στους αντίπαλους παίκτες όσο και για το πέναλτι υπέρ της ομάδας του έκανε λόγο στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα Ολυμπιακός Β.-Ρήγας Φεραίος 2-1 ο προπονητής των ερυθρολεύκων Τίμος Καβακάς, που χαρακτήρισε αμέτρητες τις ευκαιρίες που δημιούργησε η ομάδα του. Παράλληλα, μίλησε για πέναλτι που δε δόθηκε στον Φλίγκο στη φάση του 79’, ενώ μεταξύ άλλων τόνισε: «Αν μια ομάδα πίεσε, δημιούργησε και έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, αυτή ήταν ο Ολυμπιακός. Έπαιξε καθοριστικό ρόλο η αποβολή για τον Ρήγα Φεραίο, όμως ακόμη και με 11 παίκτες εμείς είχαμε την μπάλα, εμείς δημιουργήσαμε επικίνδυνες καταστάσεις, εμείς κάναμε τις ευκαιρίες. Αγωνιστήκαμε ξανά μετά από ένα μήνα, με καινούργιες προσθήκες στην ομάδα και θεωρώ πως παίξαμε αρκετά καλό ποδόσφαι

Σ’ αυτό που θέλω να σταθώ είναι στον κόσμο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την συμπαράσταση των φιλάθλων μας σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Θα προσπαθούμε κάθε Κυριακή τίμια, να τον ευχαριστούμε με την απόδοσή μας και με τα αποτελέσματα. Ο Ολυμπιακός παίζει μόνο για ένα αποτέλεσμα, τη νίκη. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ποδοσφαιριστές, γιατί αυτή η ομάδα έχει παρόν, αλλά και μέλλον. Δουλέψαμε κάτω από αντίξοες συνθήκες όλες αυτές τις ημέρες. Δε θα καλύψουμε τις αδυναμίες μας, όμως ποια ομάδα δεν έχει αδυναμίες;»

Από την άλλη ο Λάκης Μπακάλης μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του, γιατί, όπως είπε, πάλεψαν και στα 90′. «Ήταν άψογοι όσον αφορά την αγωνιστική τους συμπεριφορά. Και στο επιθετικό κομμάτι, στο πρώτο ημίωρο που ήμασταν 11 με 11, αλλά και στη συνέχεια. Όταν μείναμε με παίκτη λιγότερο, έπρεπε να διαχειριστούμε διαφορετικά το παιχνίδι.

Στα τελευταία λεπτά υπήρχε κούραση, ο Ολυμπιακός είχε την υπεροχή, όχι όμως τις μεγάλες φάσεις από οργανωμένες επιθέσεις. Νόμισα ότι το παιχνίδι θα κριθεί στο ψηλό παιχνίδι. Δε ρίσκαρα να βγάλω Τζόβαρα ή Σέττο, που ήταν και οι δύο πολύ κουρασμένοι, καθώς είχαμε χάσει και τον Σπαθή και ο Ολυμπιακός ήταν πολύ δυνατός στο ψηλό παιχνίδι. Το να μένεις με δέκα ποδοσφαιριστές και να παίζεις για 60 λεπτά με παίκτη λιγότερο, είναι πολύ δύσκολο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.