Η δράση της Β’ ΕΠΣΘ την Κυριακή (05/12)

Με το ντέρμπι των Λεχωνίων άνοιξε η αυλαία για την αγωνιστική δράση της Β’ ΕΠΣΘ την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου, με την ΕΛ Νηλέας να παίρνει το θετικό αποτέλεσμα με σκορ 3-1.

Το σύνολο των Άνω Λεχωνίων ήταν αυτό που άνοιξε το σκορ, στο 20’ με τον Καραγιάννη, ωστόσο ο Ασλάνογλου είχε διαφορετική άποψη και δύο φορές που βρέθηκε απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα (30’ και 43’) πέτυχε ισάριθμα γκολ για της ομάδα του, κάνοντας το 1-1 και το 1-2. Τελικά στο 65’ ο Γκογκινούδης διαμόρφωσε το τελικό 1-3 υπέρ της ΕΛ Νηλέας.

Την ίδια στιγμή η ΑΠΟΒ πέρασε με 2-5 από την έδρα του Πηλέα. Το 0-1 έκανε ο Χούμπλης στο 15′, ενώ ο Παρθένης στο 32′ και στο 44′ σκόραρε για τους φιλοξενούμενους κάνοντας το 0-2 και το 1-3 αντίστοιχα. Ο Πηλέας μείωσε σε 2-3 για να κάνει το 2-4 για την ΑΠΟΒ ο Λεφούσης στο 61′ και το τελικό 2-5 ο Σουφλής στο 76′.

Ιάσων Ά.Μ.-Ελευθεριακός 2-1
Δύσκολα επικράτησε ο Ιάσονας Άλλης Μεριάς του Ελευθεριακού με 2-1. Ο Τσιόρτος έκανε το 1-0 με πλασέ μετά από ασίστ του Νταφόπουλου στο 20’, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν μ’ αυτό το σκορ στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 70’ ο Ελευθεριακός ισοφάρισε, προσωρινά όμως αφού δέκα λεπτά αργότερα ο Νταφόπουλος από πλάγια θέση κι αφού είδε ότι ο τερματοφύλακας του Ελευθεριακού είχε κάνει έξοδο, με ωραίο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.