Η έδρα τον πληγώνει, νέα ισοπαλία του Διαγόρα με τον Διγενή

Η φάση του γκολ του Διαγόρα από τον Κουβελά

Η έδρα πλήγωσε για μία ακόμη φορά τον Διαγόρα, που στο τέταρτο παιχνίδι  στο Στεφανοβίκειο δεν κατάφερε να πάρει το πρώτο του τρίποντο ως γηπεδούχος, φέρνοντας την τρίτη σερί ισοπαλία μετά την ήττα της δεύτερης αγωνιστικής από την Καρίτσα.

Στο 19’ ο Πρίφτης έσωσε την εστία του Διαγόρα διώχνοντας εντυπωσιακά μετά την προβολή του Γκαντιά, ο οποίος προς τιμήν του χειροκρότησε τον αντίπαλό του για την επέμβαση του.

Η ομάδα του Μιχάλη Ζιώγα γλίτωσε το 0-1 σε αυτή τη φάση, αλλά έκανε το 1-0 στο 33’ με τον Κυριάκο να βρίσκει μετά από κόρνερ του Κουβελά κι αυτός με κεφαλιά παραβίασε την εστία του Διγενή για το 1-0.

Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να πάνε στο ημίχρονο με το υπέρ τους προβάδισμα, αφού στο 43’ ο Κοντογεώργος κέρδισε πέναλτι από τον Δίντση και ο Τεντολούρης ευστόχησε, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα, αφού στο δεύτερο μέρος δε σημειώθηκε κάποιο τέρμα.

Στο 64’ Διαγόρας είχε τη μεγαλύτερή του ευκαιρία, για να κάνει το 2-1 και να ξαναπεράσει μπροστά στο σκορ. Ο Κυριάκος επωφελήθηκε από μία κόντρα έπειτα από πάσα που προσπάθησε να περάσει ο Μπλέντι και βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά νικήθηκε στο σουτ που επιχείρησε από τον τερματοφύλακα του Διγενή Βαγγέλη Ράπτη, ο οποίος, ως γνωστόν, αναδείχθηκε από τη Νίκη Βόλου και πριν συμπληρώσει τα 17 του χρόνια είχε αγωνιστεί στο ματς της Γ’ Εθνικής με τους Μαύρους Αετούς Ελευθεροχωρίου  στο Π. Μαγουλάς ως βασικός.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΒΙΚΕΙΟΥ: Πρίφτης, Καλύβας (34’ Καλιακούδας), Βουραζέρης, Δίντσης, Σπαθής, Λάιος, Σπ. Καραπλιάγκος (87’ Παπαγεωργίου), Κουβελάς, Μπλέντι, Κυριάκος, Αλαμάνης (59’  Ζιάκας)

ΔΙΓΕΝΗΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ: Ράπτης, Μανώλης, Τσιγαρίδας, Σταμέκος, Γούτσιος, Μακρής, Τεντολούρης (87’ Τσιούφης), Γκαντιάς (70’ Αυγουστάτος), Κοντογεώργος (90’ Δ. Αλεξίου), Λαγκαδινός (82’ Ευθ. Αλεξίου), Διβανές

πηγή φωτό: diagorasstef.blogspot.gr

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.